Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Συμβούλιο Πλημμελειοδικών: “Ξεσκεπάζει” τους κουκουλοφόρους της Novartis


Κόλαφος για τους σκευωρούς και σε όσους είχαν επενδύσει όλα τους τα (πολιτικά) λεφτά στη Novartis. Με ομόφωνο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών απαλλάσσεται ο Ανδ. Λοβέρδος για την υπόθεση της Novartis.

Όπως τονίζεται στο βούλευμα ότι οι καταθέσεις των υπό προστασία μαρτύρων με τις κωδικές ονομασίες «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης» είναι αόριστες αφού δεν παρέχουν στοιχεία για συγκεκριμένα περιστατικά, τόπο, χρόνο και λοιπές περιστάσεις της δωροληψίας για την οποία επίσης δεν προσδιορίζεται το ακριβές ποσό. Επιπλέον οι δικαστές του Συμβουλίου σημειώνουν ότι οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες δεν ήταν ούτε αυτόπτες ούτε αυτήκοοι στην καταγγελλόμενη συμπεριφορά.

Με το απαλλακτικό βούλευμα για τον κ. Λοβέρδο κλείνει και ο τελευταίος φάκελος για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που

είχαν τεθεί υπό έρευνα από την τότε εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, η οποία μαζί με τον Παπαγγελόπουλο θα καθίσει σε λίγες ημέρες στο σκαμνί του ειδικού δικαστηρίου.

 tomanifesto.gr

3 σχόλια:

  1. κρυφτείτε οσοι στηριζετε ακομη τους κατσαπλιαδες που θελανε τα λαικα δικαστηρια του εμφυλιου...τωρα κλαψτε συριζακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρη μέρα για την τσογλανοπαρέα του Τσίπρα..... ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΓΙΑ ΛΟΒΕΡΔΟ.Το προηγούμενο βούλευμα για παπαγγελόπουλο-τουλουπάκη κινούμενο σε διαφορετική κατεύθυνση θεώρησε τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες αξιόπιστους και άλλα πολλά τραγελαφικά με σκοπό να γλυτώσει ο παπαγγελόπουλος η τουλουπάκη και τελικά ο ηθικός αυτουργός της προσπάθειας άλωσης του κράτους .Τότε οι πολιτικοί παράγοντες δεν αντέδρασαν για να μη θίξουν τη δικαιοσύνη-με εξαίρεση τον Βενιζέλο.Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι ανεξάρτητη αλλά όχι κατευθυνόμενη ακόμη και από τους ίδιους τους δικαστές. Δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι ελεγκτικοί μηχανισμοί ή στοιχειώδης αυτοέλεγχος.Γι'αυτό βλέπουμε πολλές φορές δικαστικές αυθαιρεσίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησε να ποδηγετήσει μέσω παπαγγελόπουλου δεν δε θα δεί ποτέ ξανά εξουσία για να μάθει ότι καγκεμπίστικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή μου αρέσει η σφαιρική ενημέρωση διαβάζω και τα φιλικά έντυπα του Σύριζα για να δω τα σχόλια τους αναφορικά με την αθώωση Λοβερδου. Το 70% δεν το αναφέρουν καθόλου, ίσως δεν το εμπεδωσαν ακόμη τα δε υπόλοιπα στα ψιλά χωρίς κανένα σχόλιο και να σκεφτεί κανείς ότι αυτό ήταν το σκάνδαλο του αιώνα κατά Παπαγγελόπουλο- ΣΥΡΙΖΑ.
    Όταν μια κυβέρνηση οδηγεί στο δικαστήριο 11 από τα ποιο σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής και δικαστικής ζωής του τόπου με κατηγορίες χρηματισμού
    βασιζόμενη σε μαρτυρίες ψευδομαρτυρων που φροντησε να τους καλύψει με αχρείο νομικό τρόπο, και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας τους αθωώνει ΟΛΟΥΣ παμψηφεί, τότε ήρθε η ώρα να απολογηθούν οι ίδιοι στη δικαιοσύνη για το βρώμικο στήσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά