Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Αποκάλυψη: Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μου έδειχνε υποκλοπές της ΕΥΠ


Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν οι αποκαλύψεις της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας της είχε δείξει αναφορές από υποκλοπές της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με αυριανό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η κα Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της αποκαλύπτει ότι ήταν και η ίδια υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και ότι ο κ. Τσίπρας της έδειχνε υποκλοπές της ΕΥΠ.

«Υποκλοπές της ΕΥΠ μου έδειχνε ο Τσίπρας», τιτλοφορείται στο άρθρο στο οποίο όπως αναφέρεται, ο πρώην πρωθυπουργός προσπάθησε να την επηρεάσει όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής.

«Αρνήθηκα να τις δω», δηλώνει η ίδια και

θεωρεί ότι «επί ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύθηκε η Δημοκρατία». Η κα Κωνσταντοπούλου αναφέρει επίσης ότι ο κ. Ανδρουλάκης έπρεπε να δεχθεί να ενημερωθεί και να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό.

 

2 σχόλια:

  1. Στην τελευταία φράση "ο κ. Ανδρουλάκης έπρεπε να δεχθεί να ενημερωθεί και να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό" θα συμφωνήσω με την κ. Κωνσταντοπούλου. Αν θεωρεί ο κ. Ανδρουλάκης ότι κακώς παρακολουθούνταν θα γινόταν μάγκας, εκτός και αν θεωρεί κι αυτός ότι δεν πρέπει να παρακολουθούνται οι Έλληνες βουλευτές γιατί έδωσαν όρκο. Αλήθεια ο Μουσουλμάνος (Τούρκος κατά τον ίδιο) βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν έδωσε όρκο. Αν δεν έδωσε όρκο τότε καλώς προσμένει τον σουλτάνο να τον απελευθερώσει.
    Ως προς τα δημοσιεύματα τώρα των εφημερίδων, το αυριανό που αναφέρεται σε δήλωση της κ. Κωνσταντοπούλου και το πρόσφατο που αναφέρεται στη μήνυση του κ. Σπίρτζη είναι φανερό ότι είναι καταγέλαστα αφού και οι δύο τώρα άνοιξαν το κουτάκι της μνήμης τους και τα θυμήθηκαν. Δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία στον κόσμο. Απλώς θα κάνουν τον κόσμο να σιχαθεί ξανά τους πολιτικούς. Εκτός και αν αυτός είναι ο στόχος τους. Να κρατήσουν τον πολύ κόσμο μακριά από τις εκλογές και σ' αυτές να συμμετέχουν μόνον οι στρατευμένοι ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  Σιμωνίδης ο Κείος (ουδεμία σχέση με πράκτορα της ΕΥΠ) είχε πει: «Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα». Όπερ μεθερμηνευόμενον: Άπειρη η γενιά των ηλιθίων. Όντως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το κοινό του και αυτό φαίνεται. Αλλά είναι ανάγκη να το δείχνουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα να το φωνάζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά