Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Εκνευρισμός για τη …σιέστα του Τσίπρα


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σοβαρές και ρεαλιστικές προτάσεις να αντιπαραθέσει, ενώ δείχνει ότι δεν νιώθει άνετα όταν υπάρχει κανονικότητα στη χώρα.

Ραγδαίες εξελίξεις θα φέρει η εσωκομματική γκρίνια που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες εβδομάδες για την απουσία του αρχηγού του από παντού. Είναι έντονη η κριτική στελεχών του κόμματος της Κουμουνδούρου για την ανυπαρξία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ούτε ραντεβού κανονίζει, ούτε παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις δημιουργεί, ούτε τον βλέπουν οι πολίτες στα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να υπάρχει η αίσθηση της ολοκληρωτικής απουσίας του από μικρά ή μεγαλύτερα γεγονότα που αφορούν τη χώρα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ και χθες εδώ στην εφημερίδα μας. Η γκρίνια έρχεται σε συνδυασμό με το ότι ο πρωθυπουργός παρουσιάζεται να τρέχει από το πρωί έως το βράδυ, να είναι αεικίνητος και να πραγματοποιεί παντού ραντεβού, από τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μαξίμου, μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, σε αντίθεση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος δεν δείχνει άμεσα αντανακλαστικά και το κυριότερο δεν δείχνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αυτό το επίπεδο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ότι ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από

αντιπολίτευση δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Δεν έχει σοβαρές και ρεαλιστικές προτάσεις και δεν νιώθει άνετα όταν υπάρχει κανονικότητα στη χώρα. Αισθάνεται ασφάλεια όταν επιτίθεται. Δεν μπορεί να αναγνωρίζει μεταρρυθμίσεις και πολιτικές και το μόνο που θέλει είναι να λέει όχι σε όλους και σε όλα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ τα είδαμε όλοι. Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν ότι αντί να φθείρεται η κυβέρνηση φθείρεται η αντιπολίτευση και μετά τρία χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με τόσα προβλήματα, με πολέμους, με πανδημίες και με ανατροπές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο για να τον κοντράρει στα ίσα στις εκλογές.

ΜΕ ΤΗ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ πολιτική που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όσο ενισχύεται το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» ο πρωθυπουργός θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Θα κερδίζει με άνεση τον πολιτικό του αντίπαλο και θα επικρατήσει εύκολα και στις επόμενες εθνικές εκλογές.

ΜΟΝΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ της Νέας Δημοκρατίας είναι ο πραγματικός αντίπαλος του σημερινού πρωθυπουργού της χώρας. Κανένας άλλος…

Τρεις δήμαρχοι έριξαν «χυλόπιτα» στον Αλέξη

Σας έχω καλό ρεπορτάζ και φρέσκα νέα και σήμερα από την Κουμουνδούρου. Σε τρεις συναντήσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με δημάρχους της Αττικής, οι οποίοι εκλέγονται ως υπερκομματικοί, και από τους τρεις εισέπραξε «όχι». Τους πρότεινε να στηριχθούν πολιτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ και να βγει ανακοίνωση γι’ αυτό. Μόλις το άκουσαν οι δήμαρχοι παραλίγο να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Ποιος εν ενεργεία ανεξάρτητος δήμαρχος θέλει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ; Οποιος λάβει τέτοια στήριξη θα είναι καμένο χαρτί. Προσπάθησαν να το εξηγήσουν στον Αλέξη Τσίπρα, αρνήθηκαν ευγενικά την πρόταση και όπου φύγει!

 Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης-tomanifesto.gr

9 σχόλια:

  1. Με ποδοσφαιρικούς όρους και με χιουμοριστική διάθεση οι αντίπαλοι του Τσίπρα θα φώναζαν:
    Που είναι η μπάλα, οοε οοε
    που είναι η μπάλα οοε οοε🙂🙂Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απορω οχι τοσο με σενα κυρ Γ,Κ, αλλα περισσοτερο τουτη τη φορα με τον κ.διαχειριστη του Πελασγια Βλ,,κ. Βασιλη ,που αναδημοσιευει τετοιου ειδους ρεταλια αρθρα , σαν και τουτο οπου αναγαφει οτι ....Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σοβαρές και ρεαλιστικές προτάσεις να αντιπαραθέσει, ενώ δείχνει ότι δεν νιώθει άνετα όταν υπάρχει κανονικότητα στη χώρα!!! Ντροπη !!!

      Διαγραφή
    2. Στα δεξιά της σελίδας υπάρχει κάτι που γράφει ...Διευκρινίζουμε ότι:.....σου συνιστώ να το διαβάσεις προσεκτικά.

      Διαγραφή
    3. Εσένα 7:14:00 όταν δεν θα σου φταίω εγώ, θα σου φταίει κάποιος άλλος σχολιαστής ή ο διαχειριστής ή ο γραφιάς του άρθρου κ.ο.κ Γ. Κ.

      Διαγραφή
    4. κ. Βασιλη , και βεβαια ξαναδιαβασα την καλως επιλεγμενη ρηση του Σουρη «Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά/και τα σκατά λιβάνι/οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι/κι οι κλέφτες καπετάνιοι», που μου συνισταται να διαβασω , ωστοσο τη δευτερη, την εξ ισου καλη κι επιλεγμενη ρηση που ελεγε ./... εχω το δικαιωμα να το λεω/ δεν τη βρηκα αναρτημενη και δεν μπορεσα να την ξαναδιαβασω!
      Μηπως αυτη εξαφανιστηκε εκ παραδρομης?

      Διαγραφή
    5. Διευκρινίζουμε ότι:

      Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για ηλίθιους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας. Τους απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι αέρα στα πανιά τους.
      Διάβασες λάθος , αυτό σου είπα να διαβάσεις.

      Διαγραφή
    6. υποχρεωση δεν υπαρχει αλλα σαν δημοκρατης κι ελευθερος πολιτης μπορει ο καθενας να εκφραζει τη γνωμη του , χωρις νσ στηγματιζεται !!Εφοσον εσαι ο υπευθυνος για το μπλοκ Πελασγια, πρεπει ναχεις ανοιχτη καρδια και γερο στομαχι να χονευεις πολλα και διαφορα !!Αμην !!

      Διαγραφή
  2. Κύριε Βασίλη, γιατί στεναχωρείτε τον άνθρωπο? Ίσως είναι και κάποιας ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι θεμα ηλικιας, καψουλιου η και τρακα τρουκας τσιφτια μ~ !
      Εχει να κανει με αλλα πεδια στο χωρο αντιληψης, αναπτυξης, ανοχης , δημοκρ. ελευθεριας κι αλλου τροπου σκεψης .....διοτι αν ειμασταν ολοι ιδιοι, μονοκαλιεργημενοι μητσοτακηδες , φαντασου τι στασιμοτητα και τι μονοτονια θα βασιλευε ...

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά