Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Οι φωτογραφίες από την επίθεση κατά αστυνομικών


Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος είχε προσαχθεί επειδή σε έλεγχο που προηγήθηκε διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν την παραμονή του στη χώρα.

Συγκλονίζουν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την επίθεση άντρα σε αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης.

Άσχημη κατάληξη είχε η προσαγωγή 45χρονου άντρα από το Μπαγκλαντές, το βράδυ της Πέμπτης, στη Θεσσαλονίκη, καθώς την ώρα που βρισκόταν σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. έσπασε το διαχωριστικό πλεξιγκλάς και επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο αστυνομικούς (τον οδηγό και τον συνοδηγό), τραυματίζοντάς τους.

Το επεισόδιο έγινε στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος της αερογέφυρας του Κορδελιού και στο

σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό. Οι δύο αστυνομικοί (υπηρετούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης) μεταφέρθηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, είχε προσαχθεί επειδή σε έλεγχο που προηγήθηκε διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν την παραμονή του στη χώρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 in.gr

3 σχόλια:

  1. Θα τα καταφέρει ο ίδιος ή καποιο αλλο παράνομο τομάρι καποια στιγμή.Αν τον πυροβολούσαν, μαντέψτε τι θα εκανε ο εισαγγελέας την επόμενη μέρα. Από αριστερα κόμματα ουτε μια ανακοινωση....αλητεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας ως το μοναδικό κόμμα που μισεί τη χώρα του. Μισεί τους Έλληνες πολίτες που εργάζονται σκληρά και ζουν με αξιοπρέπεια. Μισεί τους ικανούς και άριστους πολίτες. Μισεί τη τάξη και την ασφάλεια. Μισεί την ιστορία της χώρας. Είναι θιασώτης του μπάχαλο και της διάλυσης. Άλλωστε πρόσφατα το στέλεχος του η κ. Αχτζιογλου το ειπε ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο με ανώμαλες καταστάσεις μπορεί να επιβιώσει. Οι παράνομοι μετανάστες όπως αυτός που επιτέθηκε στους αστυνομικούς είναι ένα από τα δομικά στοιχεία του μοντέλου μπάχαλο που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί είναι οι σύμμαχοί του. Επι Σαμαρά υπήρχε μια κλειστή δομή η Αμυγδαλεζα και όποιος παράνομος έρχονταν στην Ελλάδα, πήγαινε εκεί μέχρι να εξετασθεί η περιπτωση του. Όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τους φορτώσει σε πούλμαν και να τους απολύσει στην ομόνοια .Θυμαστε νομίζω τη κυρία Τασσια που χλεύαζε τους Έλληνες πολίτες λέγοντας ότι είναι στα πάρκα και πεζοδρόμια για να λιαστούν. Γιατι νομιζεις οτι ανοιξε της φυλακες, αφηνοντας ελευθερα κακοποιά στοιχεια και εγκληματιες, γιατι διελυσε τη παιδεία καταργωντας την αξιολογηση των εξετασεων με εισαγωγη στα ΑΕΙ με λευκες κολλες? Γιατί απλούστατα θέλει μια κοινωνία αμορφωτων ανθρώπων, γιατί αυτούς μόνο μπορεί να κυβερνήσει και να εξασκήσει εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι τρομερα μπεδεμενος φιλε μου !!Δεν εχεις ζησει προφανως σε φτωχεια και μιζερια, να μη μπορεις να ακουμπησεις καπου για βοηθεια γιαυτο δεν μπορεις να συλλαβεις το τι δραματα παιζονται στη κοινωνια μας απο τα αφεντικα με την
      kακοποiηση/την βιαιη μεταχειριση ενός ανήλικου παιδιού για την επίτευξη άδικων ή αλλων ανειποτων σκοπων!. Οι τροποι κακοποιησης ειναι μεταξυ αλλων και ο βιασμος!! Συνεβει επι Κουλη , θα μπορουσε να συμβει και με αλλο ατομο στη κυβερνηση μας !!Το ερωτημα για τον Κουλη ειναι ! Ηταν/ειναι τοσο αδαης , τοσο απληροφορητος για το τι παιζεται και στα χαμηλα κοινωνικα στρωματα ! Δεν πληροφορειται δεν μαθαινει , δεν εχει υπηρεσιες που/ ποιον θα πρεπει να βοηθησουν και να συνδραμουν ?Τοσο χαοτικη ειναι η κατασταση στον υδροκεφαλο
      των Αθηνων ?

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά