Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Οι… αστεϊσμοί Τσίπρα για τις ρακέτες και η απάντηση Άδωνι περί… καταληψία

Ένας απλός καταληψίας Πρόεδρος ενός 15μελούς .

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί κάθε φορά από το βήμα της Βουλής να δείξει πως διαθέτει την τέχνη της… ειρωνείας βάζοντας συχνά στόχο τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Έτσι και αυτή τη φορά κατά την ομιλία του με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση που ο ίδιος κατέθεσε για την ακρίβεια επιχείρησε το ίδιο και αφού αναρωτήθηκε «γιατί δεν βρίσκεται εδώ ο Άδωνις Γεωργιάδης» έσπευσε να δώσει και την απάντηση λέγοντας  ότι «θα έχει στασίδι σε τηλεοπτικό σταθμό ή θα αγοράζει ρακέτες, έχει άλλη δουλειά».

Όμως ο υπουργός Ανάπτυξης δεν το άφησε να φύγει έτσι. Με ανάρτησή του στο  Twitter, αφού ανέφερε πως βρισκόταν στην Alfa Wood στη Λάρισα, όπου «με τον Αναπτυξιακό μας νόμο ετοιμάζεται νέα γιγαντιαία επένδυση 8.000 τ.μ.», και εν συνεχεία στην  παρουσίαση του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 κατέληξε:

«Όσο αυτός κάνει αστειάκια και ειρωνείες, εμείς εργαζόμαστε για να φέρουμε αποτελέσματα για τον κόσμο. Πόσο κρίμα που ένας άνθρωπος που αξιώθηκε με τόσο μεγάλα Αξιώματα τελικά παραμένει μέχρι σήμερα αυτός που ήταν από την αρχή, ένας απλός καταληψίας Πρόεδρος ενός 15μελούς…»,

Στην ανάρτησή του ο Αδωνις Γεωργιάδης αναφέρει τα εξής:

«Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας με κατηγορούσε ότι δεν ήμουν στην Βουλή, διότι αγόραζα ρακέτες, εγώ ήμουν στην Alfa Wood στη Λάρισα, όπου με τον Αναπτυξιακό μας νόμο ετοιμάζεται νέα γιγαντιαία επένδυση 8.000 τ.μ. Αμέσως μετά πήγα στην παρουσίαση του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 για τις 13 Περιφέρειες, διότι επιτύχαμε να έχουμε τα περισσότερα χρήματα από ποτέ (26 δις από 21δις), να δώσουμε περισσότερα στις Περιφέρειες (8 δις από 5,4 προηγουμένως) και που λάβαμε την έγκριση πρώτοι σε όλη την Ευρώπη.

Όσο αυτός κάνει αστειάκια και ειρωνείες, εμείς εργαζόμαστε για να φέρουμε αποτελέσματα για τον κόσμο. Πόσο κρίμα που ένας άνθρωπος που αξιώθηκε με τόσο μεγάλα Αξιώματα τελικά παραμένει μέχρι σήμερα αυτός που ήταν από την αρχή, ένας απλός καταληψίας Πρόεδρος ενός 15μελούς…»


 tomanifesto.gr

7 σχόλια:

  1. Αλλοιμονο μας ,αν περιμενουμε απο κυβερνητικα/ ηγετικα στελεχη τυπου Αδωνι
    να φτιαξουν των Ελλαδα μας!
    Ο ανθρωπος δεν στεκεται σωστα,δειχνει να πασχει και να υποφερει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αγραμματος καταληψιας πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος ..γουλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε, το τσιροπουλι πρεπει να φυγει απο την ελληνικη Βουλη , μας ξεφτελιζει παγκοσμιως! Ο κοσμος μας βλεπει και μας παρακολουθει κι απο μακρια με την σημερινη εξελιξη και σε λιγο, αν συνεχισουμε το βιολι με τον Κουλη και τον Αδονι, δεν θα μας παιρνει κανενας σοβαρα κι ουτε θα θελει να μας βλεπει η και να μας ακουει !

      Διαγραφή
    2. Γιατι δεν απαντας στην αναρτηση την ωρα που ο αγραμματος βλαξ κατηγορούσε τον Υπουργο αυτος ετρεχε στην Λαρισα για επενδυση εκατομμυριων ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ειστε παρταλια του διαδικτυου ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    3. Βρε παιδια , διωχτετο/κατεβαστε τουτο το τσιροπουλι απο τα εδρανα της Βουλης των Ελληνων!! Ντροπη για ολους μας !!

      Διαγραφή
  3. ΚΟΥΖ. Ποιος πολιτικός εχει πει ''Όποιος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ειναι συνένοχος;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κεντρικο θεμα ειναι να φυγει απο τα εδρανα της Βουλης μας ο Αδονις!
    Οχι γιατι ανηκει στη ΝΔ, αλλα γιατι ειναι ενα ερεθιστηκο , κακοβουλο , αλλαζονικο κι επικινδυνο ατομο!
    Ενα ατομο πουναι η προσωποιηση του μισους, της αλλαζονειας κι αντιπαθειας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά