Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Η Σακοράφα απέβαλε τον Πολάκη από την Ολομέλεια : «Δεν είστε στο καφενείο του χωριού σας»

Ένταση προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ της Σοφίας Σακοράφα και του Παύλου Πολάκη με αποτέλεσμα η αντιπρόεδρος της Βουλής να ζητήσει από την φρουρά του κοινοβουλίου να απομακρύνει από την αίθουσα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αρχή έγινε όταν ο Παύλος Πολάκης διαφώνησε με τις απαντήσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση του Κ. Μαραβέγια και άρχισε να φωνάζει προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της προεδρεύουσας, Σοφίας Σακοράφα.

«Ο κ. Μαραβέγιας, αντί να βρει μια τρύπα να κρυφτεί είχε το θράσος να με αποκαλέσει άσχετο και αδαή», είπε αρχικά ο κ. Πολάκης ζητώντας το λόγο επί προσωπικού για να προσθέσει: «Είναι φωτογραφική η προκήρυξη ή δεν είναι; Δεν είπα παράνομο γενικώς, φωτογραφικό είπα ότι είναι».
Απαντώντας ο κ Γεωργιάδης είπε πως η συμπερίληψη κάποιου στον οριστικό πίνακα δεν είναι το τελευταίο βήμα της έγκρισης, αλλά απαιτείται και έκδοση ΦΕΚ.
Στο σημείο εκείνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φώναζε και διέκοπτε από τη θέση του προκαλώντας την αντίδραση του υπουργού. «Δεν μπορώ με το παραλήρημα αυτό στη Βουλή. Είναι ένα θέμα που ο κ. Πολάκης δεν γνωρίζει. Σήμερα που μιλάμε δεν έχει πάρει έγκριση ακόμα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

- Πολάκης: «Μας δουλεύει…»

Κάπου εκεί αντέδρασε η προεδρεύουσα κ. Σακοράφα, η οποία εγκάλεσε τον κ. Πολάκη και ζήτησε την παρέμβαση της φρουράς.

-Σακοράφα: «Κύριε συνάδελφε δεν είναι καφενείο η αίθουσα, έχετε κάνει καφενείο τη Βουλή, ορίστε μας».

- Πολάκης: «Ε μα δουλευόμαστε τώρα».

- Σακοράφα: «Κύριε Πολάκη, παρακαλώ πολύ. Μπορείτε να βγάλετε έξω τον κ. συνάδελφο; Από την αίθουσα;».

- Πολάκης: «Όχι δεν μπορούνε».

- Σακοράφα: «Μπορούνε. Η συμπεριφορά σας είναι απαράδεκτη για βουλευτή. Είστε υποχρεωμένος να τον ακούσετε όπως ακούνε και εσάς όλοι με τον τρόπο που μιλάτε».

- Πολάκης: «Μη κουνάτε το δάχτυλο».

- Σακοράφα: «Δεν κουνάω κανένα δάχτυλο. Πού νομίζετε ότι είστε; Στο κοινοβούλιο είστε όχι στο καφενείο του χωριού σας. Σας παρακαλώ πολύ».


 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

9 σχόλια:

  1. ο γιδοβοσκος της κρητης νομιζει οτι ειναι σε στανη...το ερωτημα ειναι διαχρονικο απο που και σε ποιο θεμα κραταει τον Τσιπρακο και δεν τον κανει τιποτα ενω ο συριζα χανει ποντους απο δαυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην κα Σακοράφα. Όσο για τον Πολάκη ένας θρασύς τραμπούκος είναι που όταν έρχεται η ώρα της "πληρωμής" μετατρέπεται σε κότα τρίλειρη και μακρυπουπουλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Άγριος καυγάς Άδωνι Γεωργιάδη – Χρήστου Σπίρτζη για τον αμοιρο κοριτσακι στον Κολωνό: «Τρισάθλιοι βρωμεροί ΣΥΡΙΖΑίοι» και αλλα πολλα κατεβατα !!
    Αισχρα λογια και εξαψεις απο τον βουλετη του κ. Κουλη, τον Αδωνι στην ελληνικη τηλεοραση που παρακολουθειται κι απο για ξενους θεατες στην ευρωπη. Λογια και συμπεριφορες που μας εκθετουν στο κοσμο και εκλαμβανονται σα ντροπη απο μας τους ελληνες μεταναστες,οπως και τους ευρωπαιους θεατας στη Γερμανια, Γαλλια και σε ολη την Ευρωπη !
    Διωξτε τον Αδονι απο την ελληνικη τηλεοραση,ειναι ντροπη για ολους μας! Το παιδι χρειαζεται φρενοκομειο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή Γερνανοσυνταξιουχε σε ενοχλούν οι φωνές του Αδωνι και όχι οι υπαινιγμοί του Σπιρτζη που αποκαλεί χωρίς ντροπή τη ΝΔ ως κόμμα βιαστών επειδή ένας οπαδος-μελος της είναι κτηνανθρωπος.
    Δηλαδή αν ένας οπαδός της ΑΕΚ ήταν σαν στον, τότε όλοι οι Αεκτζήδες οπαδοί είναι βιαστές? Αυτή δεν είναι λάσπη, αλλά βουρκος και από ότι ξέρω τα γουρούνια τους αρέσει ο βούρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην εξυβριζεις τους γεροντες συχαμενο κουτορνηθι !!

      Διαγραφή
    2. Κοίτα στον καθρέφτη, γράφει Κουρτάκης.

      Διαγραφή
  5. Ο Πολάκης είναι ο κύριος εκφραστής του συριζαυγητισμού . Έχει κόψει καπίστρι εδώ και καιρό και δεν τον αντέχουν ούτε οι πρώην σύντροφοι .Γ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10:11:00 μ.μ. και τα γιδια αρεσκονται να τρωνε τισ ψηλοκορφες απο τις πατουλιες !
    Μα ειναι συζητηση αυτη μεταξυ συμπατριωτων που θελουν να αλλαξουν γνωνες σχετικα με τον ξεπεσμο των ηθων στην ελληνικη κοινωνια με πρωθυπουργο τον κ. Κουλη απο το μεγαλο κι επιφανες κρητικο σοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά