Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Η υποκρισία και η… σαλάτα Βουδαπέστης


Η εικόνα που θέλει να καλλιεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ περί μιζέριας, ακραίας φτώχειας και δυστυχίας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όλοι μας γίναμε μάρτυρες του αδιαχώρητου σχεδόν σε όλα τα θέρετρα της χώρας κατά τη διάρκεια του τετραημέρου της 28ης Οκτωβρίου. Είναι προφανές ότι η εικόνα που θέλει να καλλιεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ περί μιζέριας, ακραίας φτώχειας και δυστυχίας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ότι με την ενεργειακή κρίση που έφερε την ακρίβεια σε χιλιάδες προϊόντα υπάρχει κόσμος που δεν έχει επηρεαστεί. Ούτε υποστηρίζω ότι δεν υπάρχουν συμπολίτες μας που περνάνε πολύ δύσκολα και έχουν οικονομικά προβλήματα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ωστόσο, εκατομμύρια άλλοι πολίτες που τα οικονομικά τους επιτρέπουν να εκδράμουν, να πάνε σε ένα ξενοδοχείο, να κλείσουν ένα διαμέρισμα με Airbnb και να φύγουν από τα αστικά κέντρα για να ξεσκάσουν και να αλλάξουν παραστάσεις.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η πραγματικότητα σε μια χώρα που κάνει ό,τι μπορεί για να αναπτυχθεί και να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μετά από μια

δεκαετία μνημονίων και στην οποία δεν τρώνε όλοι σανό, όπως θέλει να πιστεύει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος… συμπονά τον πολίτη και τον λαό, αλλά δεν έχασε ευκαιρία να φύγει το τριήμερο και μαζί με την οικογένειά του να ταξιδέψει για αναψυχή στην πανέμορφη Βουδαπέστη.

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ λοιπόν και να τα γράφουμε όλα αυτά. Να μιλάμε δηλαδή με τη γλώσσα της αλήθειας. Και να αναδεικνύουμε την πραγματικότητα έτσι όπως αυτή είναι, παρά την προσπάθεια ορισμένων να μας πείσουν μπροστά στα μάτια μας για το εντελώς αντίθετο, όπως συνέβη με το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Ουγγαρία.

ΒΕΒΑΙΩΣ και έχει το δικαίωμα να κάνει ταξίδι. Οχι ένα, αλλά περισσότερα. Αρκεί να μην το παίζει συμπονετικός προς τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, για τις οποίες μεγάλη ευθύνη με την πολιτική που ακολούθησε έχει και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πολίτες αυτής της χώρας θα ήθελαν το εορταστικό τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου να πάνε διακοπές στο εξωτερικό. Όπως ακριβώς έπραξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με την οικογένειά του. Οι πολίτες όμως δεν κουνάνε το δάχτυλο ούτε επικαλούνται τη φτώχεια που υπάρχει για να λαϊκίσουν και να φανούν συμπαθείς.

ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ λοιπόν αυτό ο Αλέξης Τσίπρας για να μην καταντήσει στο τέλος εντελώς γραφικός πολιτικά.

Θα μιλήσει ο Σπίρτζης για την εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑίου;

Εξαφανίστηκαν τα λαλίστατα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο και καλύτερο τον Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος άφηνε χυδαία υπονοούμενα για τους παιδοβιαστές και τη ΝΔ. Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις αλλά και πολλά ερωτήματα αναφορικά με το στέλεχός του, το οποίο συνομιλεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα των ερωτικών ραντεβού με τη 12χρονη. Η προσπάθεια να δείξει ότι ενημερώθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατόπιν επικοινωνίας που είχε με την ηγεσία του ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει αμηχανία, όμως ουδείς αποκλείει να επιχειρηθεί κάποιου άλλου είδους διαχείριση από την πλευρά της Κουμουνδούρου. Ο λαλίστατος Χρήστος Σπίρτζης θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι λέει για την εμπλοκή του στελέχους στη βρομερή αυτήν υπόθεση. Θα τον ακούσουμε να μιλάει ή θα κάνει ότι δεν ξέρει το παραμικρό;

 Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης-tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά