Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία του Τσίπρα δεν έχουν όρια


Έχοντας υπογράψει τον νόμο με τον οποίο άνοιξε η πόρτα προκειμένου τα Funds να εξαγοράσουν τα κόκκινα δάνεια από το 2015 λίγο μετά την Kolotoumpa και έχοντα καταργήσει από το 2019 την προστασία της 1ης κατοικίας (λίγο πριν τις εκλογές) ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι ο λαϊκισμός και η δημαγωγία του δεν έχουν όρια.

Έτσι, ενώ ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει ότι όντως υπέγραψε το νόμο με τον οποίο οι αδειοδοτούμενες εταιρείες διαχείρισης δανείων νομιμοποιούνται να ασκήσουν κάθε ένδικο βοήθημα και δικαστική ενέργεια για την είσπραξη των υπό διαχείριση απαιτήσεων έφτασε στο σημείο να επισκεφθεί την Ιωάννα Κολοβού το σπίτι της οποίας σύμφωνα με πληροφορίες βγήκε σε πρώτο πλειστηριασμό το 2019 για να δηλώσει την αλληλεγγύη του.

Μαζί με μια κάμερα πέταξε την ατάκα πως «καλύτερη πόρτα ασφαλείας είναι η αλληλεγγύη» και είχε το θράσος να υποστηρίξει πως

η κυβέρνησή του προστάτευσε την πρώτη κατοικία. Θυμίζοντας στην κυριολεξία την αποφράδα ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι όπου ο ίδιος, την ώρα που όλοι ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί, ενημερωνόταν  στο επιχειρησιακό κέντρο της πυροσβεστικής  για το πότε θα πετάξουν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη την επόμενη της καταστροφής ημέρα και τι ώρα θα σηκωθούν, εμφανίσθηκε να ρωτά τι ώρα μπήκε στο σπίτι ο δικαστικός κλητήρας.

«Τι ώρα ήρθαν» ρώτησε ενδεχομένως λόγω αναφορών που προηγήθηκαν ότι πήγαν μετά τις 7 το απόγευμα που σχολάνε αλλά δυστυχώς η απάντηση της Ιωάννας Κολοβού έκαψε το παραμύθι που έχει στηθεί. «Τι ώρα ήρθαν; πεντέμισι η ώρα ήρθαν» ήταν η απάντηση οπότε ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να σχολιάσει: «λες και είσαι τρομοκράτισσα».

Δεν σταμάτησε εκεί έπιασε το νήμα από εκεί που το άφησαν τα τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα χρέη της Ν.Δ. και να αναδείξει τον λαικισμό του συνδέοντας πράγματα που δέν έχουν σχέση και να φτάσει στην απόλυτη δημαγωγία τονίζοντας πως το κόμμα του έκανε πρόταση μομφής στον αρμόδιο υπουργό για το θέμα αυτό.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποδείξει πως δεν ορρωδεί προ ουδενός. Οτι θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα και τα αθέμιτα δημαγωγώντας για κάθε θέμα. Και μόνο που έφτασε ο ίδιος στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού όταν σε ανάλογες περιπτώσεις ως πρωθυπουργός έστελνε τα ΜΑΤ και την αστυνόμία να συλλάβουν και να ασκήσουν διώξεις στον πρώην σύντροφό του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

 tomanifesto.gr

4 σχόλια:

  1. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αναγνώστης πρέπει να είναι προσεκτικός σε αυτές τις περιπτώσεις και να μην παρασύρεται από τις μελοδραματικες σκηνές των ΜΜΕ και Τσίπρα.
    Η ενολογω κυρία ουσιαστικά δανείστηκε χρήματα από τη Τράπεζα, δηλαδή από τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, για καταναλωτικές χρήσεις. Έπρεπε να ξέρει ότι οφείλει να τα επιστρέψει γιατί τα πήρε από τις δικιές μας τσέπες.
    Επίσης ήξερε ότι έχει επιπτώσεις σε περίπτωση άρνησης πληρωμής των πιστωτικών καρτών, άρα προς τι το μελόδραμα. Δεν ειναι η περιπτωση ενος δανείου για αγορα πφωτης κατοικιας που ο δανειζόμενος ηταν συνεπης με τις δοσεις του, αλλα λογω απρόβλεπτων καταστάσεων έχασε τη δουλειά του και αδυνατούσε να πληρώσει τις δόσεις.
    Αν είναι έτσι, τότε όλοι να φορτώνουμε τις πιστωτικές μας κάρτες και μετά να φωνάζουμε το Τσίπρα για συμπαράσταση. Η επιτομή του λαϊκισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητηρια για το καλογραμμενο σχολιο σου!! Ισως οι κουλικοι εδω καταλαβουν το νοημα !!

      Διαγραφή
    2. Τοδωσα για διορθωση αλλα το μαγαζi ειχε κλεισειι!! scusi και μπαρδον

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά