Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Δεν ξέρω, δεν ακούω, δεν μιλάω


Εκ των υστέρων. Όλα εκ των υστέρων. Άπαντες και άπασες ούτε είδαν, ούτε άκουσαν και ως εκ τούτου, ούτε μίλησαν. Μα τα παιδιά ρε…παιδιά! Ποια παιδιά; Αυτά λέτε; Μα περνάνε μια χαρά. Όλα στα χέρια του θεοσεβούμενου και εκλεκτού πατέρα Αντώνιου.

Η μεγάλη ανατριχίλα. Η Ελλάδα η τριτοκοσμική περιοχή της Ευρωπαικής Ενωσης. Ας είναι μια χαρά η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, ο ήλιος, οι παραλίες, τα καταγάλανα νερά και φυσικά οι τουρίστες με τα φράγκα τα πολλά. Η «βαριά βιομηχανία» που λέμε και κοκορευόμαστε. Είδε η ψείρα αλώνι περπατάει και καμαρώνει!
Εκτός κι αν όλα αυτά είναι αποκυήματα συνωμοσίας με σκοπό δόλιο για συκοφαντία. Εναντίον όλων.
Τίποτα δεν ήξερε, ούτε είχε ακούσει ο αρμόδιος κρατικός φορέας. Πράγμα που σημαίνει πως οι ΜΚΟ κάνουν ό, τι γουστάρουν με σκοπό να τ αρπάζουν, να στήνουν τρικούβερτο γλέντι και να εγκαταλείπουν τις τύχες όλων αυτών των κακοποιημένων, των ταλαιπωρημένων μικρών «αμνών» στις διεστραμμένες ορέξεις παπάδων και άλλων υπαλλήλων.
Πράγμα που σημαίνει γιοκ από κοινωνικούς λειτουργούς, από ψυχιάτρους και άλλους ειδικούς. Μπάτε σκύλοι αλέστε δηλαδή. Σιγά το πρόβλημα, σου λέει. Τι να κάνω εγώ; Σάμπως είναι αρμοδιότητά μου. Φανταστείτε το 2022 του 21ου αιώνα, μια ευρωπαική χώρα έχει εγκαταλείψει όλα αυτά τα ταλαιπωρημένα πλάσματα στη διάθεση, δεν λέω «φροντίδα», Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων

Οπου εκείνες, οι ΜΚΟ, τσεπώνουν εκατομμύρια. Και όπου οι κρατικές υπηρεσίες είτε ανύπαρκτες, είτε άγνωστες, είτε περιττές, είτε αδιάφορες. Αν σε αυτά τα πρόσφατα περιστατικά προσθέσουμε όλα τα προηγούμενα σχετικά με τα βασανιστήρια ηλικιωμένων πλασμάτων «εντοιχισμένων» σε αντίστοιχες δομές, ε τότε η Ελλάδα ένα απέραντο «στρατόπεδο συγκέντρωσης» ατόμων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Παιδιά ενός κατώτερου θεού. Τετέλεσται

Εκ των υστέρων το κράτος. Εκ των υστέρων οι αρμόδιοι φορείς. Εκ των υστέρων η ηγεσία της Εκκλησίας. Μα ουδείς εκ των ιεραρχών, μητροπολιτών και άλλων ιερωμένων γνώριζε περί της ποιότητας και των ιδιαίτερων «προσανατολισμών» του Αντώνιου; Ουδείς; Και πως όλοι αυτοί χειροτονούνται; Ετσι επειδή παριστάνουν τους πιστούς, απομνημονεύουν χωρία των ευαγγελίων και κάνουν τον σταυρό τους; Κανένας έλεγχος; Και που η αξιολόγηση; Στον κάλαθο της αμνησίας τους; Στον κάλαθο της βολής τους; Στον κάλαθο του ταμείου τους; Στον κάλαθο της υποκρισίας πολλών πιστών τους;

Και επειδή ο λόγος για αξιολόγηση και αριστεία. Για να μας πουν όλοι αυτοί που κόπτονται για την αξιολόγηση. Ολοι αυτοί που σχίζουν τα ρούχα τους υπέρ αριστείας και κάθε ανθρώπινης, επιστημονικής και ηθικής αξίας. Για να μας πείτε λοιπόν, πως θα αξιολογούσατε τις επιδόσεις σας; Πως θα βαθμολογούσατε τη στοιχειώδη ανθρώπινη ευαισθησία σας; Που θα κατατάσσατε τον εαυτό σας;

Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι. Χωρίς σωστές, οργανωμένες, συντηρημένες και λειτουργικές δομές. Για όλους τους ανυπεράσπιστους. Κυρίως για τους ανήλικους και κακοποιημένους. Χωρίς ίχνος ελέγχου και φροντίδας, ο βαθμός που σας αξίζει είναι μηδέν και ακόμα πιο κάτω

Αγαπητοί μου μπροστά σε όλα αυτά τα κακουργήματα, γεγονότα που σε αναγκάζουν να σκεφτείς ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα κάτω από το χαλί και το χάλι της ελληνικής κοινωνίας, όλα αυτά περί παρακολουθήσεων και κακόβουλων λογισμικών είναι Μίκι Μάους. Ντροπή είπατε; Κάτι χειρότερο; Ολοι αυτοί σε κάθε συνείδηση ανθρώπινη και κανονική είναι ηθικοί αυτουργοί!

 Δημ. Δανίκας-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

3 σχόλια:

  1. Πολλα απο τα κοινοφελη ιδρυματα πρεπει να μεταφερθουν στις επαρχιες !
    Η μουχλα στην Αθηνα ειναι γιγαντια !!Δεν διαχειριζεται με τιποτα , τα σκανδαλα ολο και πληθαινουν και επειρεαζουν τη ψυχολογια του λαου μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ελληνικες καταστασεις η Αθηνα καταντησε ενας μη ελεγχομενος κολοσσος! Περιπου 40/50% του ελληνικου πληθυσμου μας πρεπει ν~~ειναι συγκεντωμενος στην μεγαλοπολη των Αθηνων !
    Αποκεντρωση ειναι λοιπον η επιταγη στο καιρου μας, ωστε απο τη μια πλευρα να επελθει μια καθαρση στην Αθηνα με τα συνεχη σκανδαλα και τη χαοτικη κατασταση της κι απο την αλλη για να ζωντανευσουν τα επαρχειακα μας κεντρα !
    Τουλαχιστον 2/3 υπουργεια πρεπει να μεταφερθουν εκτος Αθηνων ! Με τις προσεχεις λοιπον εκλογες τα προσωπα /οι βουλευτες που θα να εκλεχθουν στο νομο μας θα πρεπει να ειναι ικανα να στηριξουν την απαιτηση αυτη !! Με τους νυν φθιωτεις αντιπροσωπους μας στο ελληνικο κοινοβουλιο, χωρις να κατανομασω προσωπα, δεν βλεπω δυνατοτητες
    πραγματοποιησης μιας τετοιας τοπικης απαιτησης!! Το θεμα θα πρεπει ωστοσο απο τους φθιωτεις πολιτικους αντιπροσωπους μας να τεθει στο τραπεζι !!
    ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τους σημερινους εκλεγμενους βουλευτες της Φθιωτηδας βεβαια , σαν τους κυριους Φανη και τον κοντουλη υπουργο οικονομικων μας δεν αναμενεται τετοια πρωτοβουλια !
    Τουτοι ειναι για να παρευρισκονται και φυγουραρουν, χωρις απουσιες, πανω στον μπερντε που στηνεται στις τοπικες παρελασεις Λαμιας, οπως και στις δοξολογιες του παναγιωτατου Δεσποτα απανταχου στο νομο μας ! Κατα προτιμηση βεβαια στα ωραια ψαροχωρια και λιμανια μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά