Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Οι χοντράδες πληρώνονται!


βούρκος (ο)

 

  1. δημόσιος πολιτικός διάλογος «κρίνοντας από το τουίτερ, πρώτα θέματα στον βούρκο σήμερα είναι οι βραζιλιάνικες εκλογές και το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που είναι μπλεγμένο στην υπόθεση της 12χρονης» 2. προνομιακό πεδίο της αξιωματικής αντιπολίτευσης «κύριε βουλευτά, το ξέρω ότι δεν είναι βούρκος, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να συζητήσουμε για πολιτική και για προτάσεις».

Οι χοντράδες πληρώνονται!

Κατά το «ό,τι κοροϊδεύεις, το λούζεσαι» θα πρέπει να υπάρχει και ένα «ό,τι αφοδεύεις δημοσίως, το τρως» για τις περιπτώσεις που μοιάζουν με αυτήν των συντρόφων και την απόπειρά τους να πολιτικοποιήσουν την υπόθεση της εκμετάλλευσης της 12χρονης από παιδόφιλους συμπολίτες.

Μπορεί ο βούρκος να είναι το μοναδικό πεδίο πολiτικής αντιπαράθεσης στον οποίο φαίνονται να αισθάνονται άνετα, αλλά ακόμα και για αυτούς αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες πρέπει να είναι οδυνηρό:

ο βρόμικος δρόμος που άνοιξαν οι ίδιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τις χοντράδες για «κόμμα παιδόφιλων» και για τις ανοησίες για συνολική κομματική ευθύνη σε εγκλήματα μελών πλέον οδηγεί στην Κουμουνδούρου και δεν φαίνεται εύκολο να κλείσει.

Φυσικά τίποτα δεν θα αλλάξει, οι σύντροφοι πάντα θα αισθάνονται πιο άνετα στον βούρκο, αλλά είναι κάπως ικανοποιητικό να βλέπεις κάποιον να υποχρεώνεται να φάει τα σάπια φαγητά που εδώ και χρόνια σερβίρει.

Χαστούκια!

Ενώ καταλαβαίνω τη γελοιότητα του #συριζα_παιδοβιαστές, καταλαβαίνω επίσης και το πού οδηγεί το να τρως χαστούκια και να αντιδράς γυρνώντας το άλλο μάγουλο. Μπορεί ως στάση να σε φέρνει πιο κοντά στη βασιλεία των ουρανών, αλλά ταυτοχρόνως οδηγεί στην απόλυτη αποθράσυνση αυτών που σηκώνουν το χέρι και χαστουκίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Αυτό με τη «δικαιοσύνη», το ξέρετε;

Στο πλαίσιο του αγώνα να διατηρηθεί η φράση «ελληνική δικαιοσύνη» στις πρώτες θέσεις των πιο σύντομων ανεκδότων, η δίκη για το Μάτι ξεκίνησε τέσσερα χρόνια μετά την τραγωδία και διεκόπη από την πρώτη ώρα καθώς η αίθουσα που είχε επιλεγεί ήταν πολύ μικρή. Δεν ξέρω αν υπάρχει το ενδεχόμενο παραγραφής, αλλά αν υπάρχει, οι κατηγορούμενοι πρέπει να είναι σίγουροι ότι οι Ελληνες δικαστές θα κάνουν, όπως και στην υπόθεση Siemens, ό,τι μπορούν για να γίνει πραγματικότητα.

Ανημποριές…

Με δεδομένα ότι α) το ένα τρίτο των αγροτικών εκτάσεων στην Αττική δεν καλλιεργείται λόγω έλλειψης χεριών και β) δεν μπορεί να λένε ψέματα όσοι οδύρονται για τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, υποθέτω ότι ο λόγος που οι πένητες συμπολίτες δεν πάνε να δουλέψουν στα χωράφια είναι ότι η πείνα τούς έχει εξαντλήσει τόσο που δεν μπορούν ούτε να περπατήσουν.

 Μάνος Βουλαρίνος-tomanifesto.gr

7 σχόλια:

  1. Αυτοί οι κύριοι του ΣΎΡΙΖΑ έχουν χάσει πάσα επαφή με τη πολιτική και έχουν καταλήξει στο έσχατο σημείο της πολιτικής ανεπάρκειας. Καθημερινά ασχολούνται με ευτελή θέματα, ανάξια σχολιασμού αποδεικνύοντας τη πολιτική γύμνια τους. Οι τελευταίες γελοιότητες είναι το κόστος του ποδηλάτου του Μητσοτάκη και γιατί ο Κυρίδης αποκάλεσε μία βουλευτή του Συριζα γλυκιά κυρία. Αυτοί οι γελοίοι ευελπιστούν να είναι οι επόμενοι κυβερνήτες της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΅Ωστοσο για το φαινομενο της κωλομπαραιας και παιδεραστειας δε χανεις κουβεντα πατριωτη !!
      Λογιστηκες τι αντικτυπο εχει αυτο το φαινομενο μεσα/εξω απο τ~α ορια μας ?
      Στο βαθος θελεις παλι Μητσοτακη, ετσι δεν ειναι ?
      Μονο οι Συριζαιοι φταινε για ολα τουτα τα αισχη που θα απασχολουν τη δικαιοσυνη για καιρο και θα βρωμηζουν το ελληνικο ονομα παγκοσμιως? Αυτη ειναι η λογικη σου?

      Διαγραφή
    2. επειδη εισαι βραδυνους θα στο κανω λιγο λιανα...κανατε σημαια εναν παιδεραστη μεχρι να εμφανισθει και στην δικη σας αυλη προσπαθουμε τοσες μερες να καταλαβεις οτι αυτες οι πραξεις δεν εχουν ιδεολογια τετοιοι αρρωστοι ειναι σε ολα τα κομματα...αν δεν το καταλαβαινεις μη ξαναγραφεις εδω γινεσαι κουραστικος

      Διαγραφή
    3. - 9:59:00 απανωτες προσβολλες / βραδυνοος /...μη ξαναγραφεις εδω../ εισαι κουραστικος/... κι ολ~ αυτα ωστε να επιβαλλεις την σοφη , μοναδικης αξιας γνωμη σου !! Μ~ αλλα λογια σκασμο σε μενα και τον καθενα μ~αντιθετη γνωμη κι αυτο σ~ενα ανοιχτο πορταλ πουναι για τον καθε εκφραστη μιας γνωμης !!!!
      Αν ο,τι γραφεις δεν ειναι καταλειπο δεξιας/ναζιστικης συμπεριφορας με στοχο να χαθει/εξαλειφθει/ να διαλυθει γερμ..füsiliéren/ καθε αλλη φωνη κι αντιδραση, πες μου τι ειναι ? Η ιστορια διδασκει, οτι λαοι κατω απο ναζισμο / φασισμο δεν ειχαν ποτε μακρα διαβιωση!!!Ο Ναζι δικαστης Φραισλερ/ Φρεισλερ , ο οποιος ειχε στειλει χιλιαδες κοσμακι στα εκτελεστικα αποσπασματα με τις δικαστικες αποφασεις του το καιρο που λεμε, χρησιμοποιουσε αυτη τη πιο πανω μοναδικη λεξη füsiliéren, προφερεται φυυziζιλιρεν , με μακρυ και σουφρωμενο το στομα to πρωτο φωνηεντο!
      Ειχε στειλει ετσι κι ομαδικα πολυ κοσμακι στα εκτελεστικα αποσπασματα, το ξαναλεω.
      Στο φιλμ ο Δικτατωρ οπου τον πρωτο ρολο ειχε ο Σαρλι Τσαπλιν και γελοιοποιει τον Αδολφο Χιτλερ με τον τροπο του, αμα εχεις τη δυνατοτητα να το δεις , προσεχε τη σκηνη που παριστανει τον πιο πανω αναφερθεντα Ναζι δικαστης Φραισλερ!!
      Ισως αναγνωρισεις και τον εαυτο σου !!
      Εισαι ο ιδιος και απαραλακτος! ΅Ωστοσο το μονο που με σκοτιζει δεν ειναι τοσο το τι γραφεις και προσβαλλεις ,αλλα περισσοτερο η σκεψη για το πως μπορει ενας ελληνας νεος πολιτης , προφανως οπαδος του κ. Κουλη, να καταφαρεται σε ενα σχολιο με τετοιο φανατικο παθος / τετοια αυθηροστομια , τοσο απαισιο/χαμηλο τροπο !
      Ετσι το μονο ερωτημα μου π~απομενει, ειναι > Ναναι αραγε πολλοι οπαδοι του κ. Κουλη σαν και σενα η μηπως αποτελεις μοναδικη εξαιρεση, ενα μαυρο προβατο στο κουλικο κοπαδι !! Αν συμπιπτει το πρωτο τσιφτη, το μελλον της πατριδας μας το βλεπω μαυρο κι
      αραχνο, πενθιμο και διστυχισμενο!!

      Διαγραφή
    4. εσυ κανεις σχολια ασχετα με το θεμα για να γραψεις μονο για τον κ. κουλη εχεις γινει φαιδρος και κουραστικος ...δεν σου λεω για το αγραμματος

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω πρόβλημα να αναφαίρω το ," Φαινόμενο της κωολομπαραίας και παιδεραστιας", ωστόσο δεν θέλω να χρεώσω σε κανένα κόμμα, ακόμη και στο Σύριζα , την ευθύνη της ηθικής συμπεριφοράς των ψηφοφόρων του.
    Τώρα βέβαια για σένα αύρα είναι ψιλά γράμματα λόγω της βαθιάς αγράμματοσύνη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τη κακοποίηση ανηλίκων,που φαινεται ναναι βουνο σαν τον Ολυμπο καταμεσης της κοινωνιας μας εχεις να πεις κατι, να εκφερεις μια γνωμη - 10:48:00 π.μ. !!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά