Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Κόντρα στις διαψεύσεις ο ΣΥΡΙΖΑ θα αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα


Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση του χρόνου των εκλογών από τον πρωθυπουργό και πρέπει να ομολογήσουμε ότι, παρά τις διαψεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα ειδικότερα για το ενδεχόμενο αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος, όσοι τους ξέρουμε καλά από το πολιτικό ρεπορτάζ, δεν τους πιστεύουμε με τίποτα!

ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ απολύτως βέβαιος και θα με θυμηθείτε το βράδυ των εκλογών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρθηκε με τόσο ακραία ρητορική επειδή προετοίμαζε το έδαφος για να αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Παρά τις διαψεύσεις του Αλέξη Τσίπρα, στοιχηματίζω ότι από το ίδιο βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Το υπαινίσσονται βουλευτές του, το

αναλύουν μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, το απαιτούν ως επίσημη γραμμή… ταλιμπάν της Κουμουνδούρου.

ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ του κόμματός αυτή. Δεν μπορούν με την κανονικότητα, δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι η πλειοψηφία των πολιτών επιθυμεί σταθερότητα και ισορροπία, δεν συμμερίζεται τις καταστροφολογίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ούτε φυσικά υιοθέτησε ποτέ τις λογικές των άκρων και της πλατείας στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, όμως, αυτές οι ακρότητες του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύουν τη σοβαρότητα της κυβέρνησης και την προοπτική που δημιουργεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Από τη μία πλευρά ο πρωθυπουργός εκφράζει τη σοβαρότητα και εγγυάται μεταρρυθμίσεις παντού και από την άλλη ο Αλέξης Τσίπρας που υπονομεύει τα πάντα και τάζει τα πάντα σε όλους, ανεβαίνοντας στα τρακτέρ όπως έκανε πριν από περίπου δέκα χρόνια!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Η χώρα γύρισε σελίδα, μπήκε σε ρυθμό ανάπτυξης, έρχονται επενδύσεις, δουλειές και προοπτική και, όπως είναι φυσικό, σε εποχές και περιόδους κανονικότητας οι ακρότητες του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία θέση στη σύγχρονη Ελλάδα.

Ο ΜΟΝΟΣ που δεν το έχει καταλάβει αυτό είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Ισως γιατί έχει καταλάβει ότι παίζει ο τελευταίο του χαρτί. Δεν θέλει με τίποτα να φύγει από τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό δίνει τον πιο σκληρό αγώνα να συσπειρώσει όσο περισσότερους μπορεί. Να ξέρει όμως ότι το πολιτικό τέλος του πλησιάζει. Δεν γλιτώνει με τίποτα… Καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους…

 Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

 tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά