Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Ο λαός θα τιμωρήσει την άκρατη τοξικότητα της Κουμουνδούρου


Μεγάλη πολιτική ζημιά, η οποία θα καταγραφεί στις επόμενες δημοσκοπήσεις, φαίνεται ότι έχει υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ειδικά στο μετριοπαθές ακροατήριό του, αλλά και στο ακροατήριο των αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ είναι αυτή η αρνητική εξέλιξη, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πληρώνει την τοξικότητα και την εμπάθεια που έβγαλε για τις υποθέσεις του Κολωνού και του Δημήτρη Λιγνάδη, επιχειρώντας να εμπλέξει ολόκληρη την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ της τοξικότητας αυτής ήταν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά τα στελέχη ενορχήστρωναν τις διαδικτυακές επιθέσεις, τις οποίες ποτέ δεν αποδοκίμασε ο Αλέξης Τσίπρας. Και όχι μόνο δεν αποδοκίμασε τα στελέχη αυτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πολλές φορές σιγοντάριζε τις αθλιότητες που εκστόμιζαν ή έγραφαν στο Διαδίκτυο μερικά από τα στελέχη αυτά.

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που αφορούν τα

περί βιασμού και ξυλοδαρμού από τον Αλέξη Γεωργούλη ήρθαν ως κεραυνός εν αιθρία στο πολιτικό σκηνικό. Στο κόμμα της Κουμουνδούρου πίστευαν ότι θα πορευθούν προς τις κάλπες με τέτοια τοξικότητα που θα τολμούσαν να κατηγορήσουν μια ολόκληρη παράταξη για θέματα και περιστατικά για τα οποία ο κόσμος, οι ψηφοφόροι και τα στελέχη της δεν είχαν καμία απολύτως εμπλοκή.

ΝΑ ΟΜΩΣ που ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Και περίπου 40 ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές έσκασε σαν βόμβα η σοβαρή αποκάλυψη για το βίο και την πολιτεία του Αλέξη Γεωργούλη. Μια αποκάλυψη για την οποία πρέπει καθημερινά πλέον να απολογείται ο ΣΥΡΙΖΑ για το πώς είναι δυνατόν να μην ήξερε το παραμικρό όταν είχε βουίξει η πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα για την καταγγελία εις βάρος του ευρωβουλευτή του.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Θα πληρώσει πολιτικά για το μίσος και την τοξικότητα που καλλιέργησε σε όλη την ελληνική κοινωνία. Κρατήστε το άρθρο αυτό. Το λογαριασμό της κάλπης θα τον πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν και η τιμωρία από τους πολίτες θα είναι αυστηρή…

 

Ενα παραμύθι ήταν και πάει η προοδευτική διακυβέρνηση

Αγεφύρωτο μοιάζει πλέον το χάσμα που χωρίζει το ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από τις αποκαλύψεις που αφορούν τον Αλέξη Γεωργούλη. Το ρήγμα βαθαίνει ακόμη περισσότερο, κυρίως λόγω της διαρροής του ονόματος της καταγγέλλουσας.

Το θέμα αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα της δικηγόρου, η οποία εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη, έχει κλειδώσει για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Με λίγα λόγια, όσοι είχαν επενδύσει στην προοδευτική διακυβέρνηση, τώρα θα πρέπει να αλλάξουν αφήγημα, επιβεβαιώνοντας το κυβερνητικό επιχείρημα ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ…

 

Οι μετριοπαθείς γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ

Στη χειρότερη χρονική στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, ήρθε να σκάσει σαν βόμβα η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Οι δημοσκοπήσεις που ξεκινούν σήμερα θα συμπεριλάβουν στις μετρήσεις και αυτό το γεγονός, ωστόσο κοινή είναι η εκτίμηση ότι όσοι μετριοπαθείς σκέφτονταν να ψηφίσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κανένας από αυτούς δεν θα το ψηφίσει τελικά.

Η πίεση του χρόνου, σε συνδυασμό με το ότι ο Αλέξης Γεωργούλης αποτελούσε προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, θα στοιχίσει πολύ ακριβά στο κόμμα της Κουμουνδούρου, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα χάσει τελικά στις πρώτες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου με μεγαλύτερη από έξι μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία.

Δυσκολεύουν πολύ πλέον τα πράγματα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ…

 tomanifesto.gr

3 σχόλια:

  1. Οι Δραγασακης και Τσακαλωτος είναι οι λαγοί του Τσίπρα, όπως ο Πολακης κλπ. Γνωστή η μέθοδος, βάζει πρώτα τους λαγούς να δηλώσουν αυτά που πιστεύει αλλά δεν τολμά να τα πει ο ίδιος, βλέπει τις αντιδράσεις και ανάλογα αποφασίζει. Άρα και οι δύο καμπαλερος ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία του Τσίπρα. Στο ΣΥΡΙΖΑ ένα πράγμα τους ενδιαφέρει, η καρέκλα και το βάζο με το μέλι. Ωραία το έθεσε ο Βαρουφακης λέγοντας ότι ο Τσίπρας θέλει να μας εξαγοράσει με μια υπουργική λιμουζίνα για να γίνει αυτός πρωθυπουργός. Ζητείται νέος Καμμένος. Θα τσιμπήσει ο Νικολακης τώρα που του βίασαν και το στέλεχος του? Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωρε λεβεντες αναγνωστες και συ μπροσταρη κυρ Βασιλη , υπευθυνε για το πορταλ Πελασγια,μιας κωμοπολης /προμαχονας της ανατ.Φθιωτηδας για το δικαιο και τη λευτερια, αφιστε να περασει και καποιο καλογραμμενο αναδημοσιευμενο αρθρο και για το κομμα του λαμπρου, συνετου και περα για περα γνησιου Ελληνα πατριωτη μας Αλεξη!!
    Τα συντονισμενα δεξιοστροφα αρθρα και σχολια θα αποπνηξουν και μας τους τελευταιουυς, π~απομειναμε εδω προς στηριξη του Αλεξη μας , του σταυραετου μας !!!
    75 αδικοχαμενοι και ενας γαλαζιος σταθμαρχης δεν αρκουν για μια νεα στροφη κι ανανεωση?
    Τι αλλο χειρωτερο πρεπει να συμβει για να καταλαβουμε αυτη την επιτακτικη αναγκαιοτητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν νομίζεις ότι λόγω εκλογών εδώ θα είναι χώρος προπαγάνδας και ψεύτικων ειδήσεων κάνεις λάθος σε είχα προειδοποιήσει να σχολιάζεις το περιεχόμενο της κάθε ανάρτησης και όχι να επαναλαμβάνεις συνεχώς για σταυραετούς και κ. Κούλη . Αν δεν συμφωνεί το σχόλιο σου με την ανάρτηση τελευταία φορά που το τονίζω δεν θα δημοσιεύεται .

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά