Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Άγνωστοι έστησαν ενέδρα και έσπασαν τα τζάμια στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Λαμίας

Θύμα επίθεσης έπεσε λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραΐσκος την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, μετά το τέλος τηλεοπτικής εκπομπής.

Άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα σε διασταύρωση του περιφερειακού δρόμου λίγο πριν το σπίτι του Δημάρχου και του επιτέθηκαν σπάζοντας πρώτα το τζάμι του συνοδηγού και μετά το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.
Ο Δήμαρχος Λαμίας σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο σημείο που έγινε η επίθεση βρέθηκαν δεκάδες δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και πολίτες της Λαμίας που καταδίκασαν το γεγονός.

Λίγο πριν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Βήμα για Όλους», στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας, ο Δήμαρχος κ. Θύμιος Καραΐσκος είχε καταγγείλει ότι εδώ και ένα χρόνο δέχεται απειλές για τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειάς του, μετά από την άρνησή του να ενδώσει σε πιέσεις προκειμένου να αναλάβει το έργο του ΧΥΤΑ Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες

image0__4_
image1__1_
image3__1_
image4__1_
image5__1_
image2__1_


 

1 σχόλιο:

  1. Η Λαμία οδεύει ολοταχώς προς Μπεοποιηση.. Γενικά οι νέοι ψηφοφόροι δεν ψάχνονται πολιτικά, δεν προβληματίζονται ουσιαστικά, παρά μόνο θαμπωνονται από τη λάμψη του χρήματος και αναλόγως καθοδηγούνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά