Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Ας κάνουμε αυτόν τον Δήμο καλύτερο !

Ο τόπος μου. Εδώ που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Εδώ που πάντα γυρνούσα. Εδώ που, πρώτα απ' όλα, αποφασίσαμε ο σύζυγός μου, Γιώργος Πολίτης κι εγώ να κάνουμε την οικογένειά μας και να φέρουμε στον κόσμο το παιδί μας. Εδώ που δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά ως Αρχιτέκτων Μηχανικός. Εδώ που σε μια βόλτα βλέπω οικείους ανθρώπους να με χαιρετούν με ζεστά χαμόγελα. Εδώ γνώρισα και τον Γιάννη Αποστόλου και είδα ότι μας συνδέουν κοινές αγωνίες και προβληματισμοί για το μέλλον του τόπου μας. Είναι ένας άνθρωπος με όραμα που επέλεξε τον τόπο του, τον τόπο μας, να δημιουργήσει την οικογένειά του και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά. Με κοινά οράματα και στόχους, τον εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή και τον στήριξα στην απόφασή του να δημιουργήσουμε μια ομάδα και όλοι μαζί να ενισχύσουμε όλες τις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον. Ν' αγωνιστούμε για τα παιδιά μας, τους γονείς μας και να συμμεριστούμε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας σε τοπικό επίπεδο. Έχοντας επίγνωση των ευθυνών μου απέναντι στους συμπολίτες μου, δέχτηκα την πρόταση του Γιάννη Αποστόλου να είμαι δίπλα του ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Μαζί Μπορούμε. Με τη δική σας στήριξη ας κάνουμε αυτόν τον Δήμο ΚΑΛΥΤΕΡΟ, γιατί το αξίζετε, γιατί το αξίζουμε. 

Βάσω Τριανταφυλλοπούλου - Πολίτη 

•Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός •Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός • Ειδικός επιστήμονας αστικού σχεδιασμού με έμφαση στη μελέτη παιδικών χαρών
 

2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία. Σίγουρα θα ξεχωρίσεις για την προσφορά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγάλο πρόβλημα του χωριού μας είναι ότι έγινε παράρτημα της Στυλίδας. Ειναι αδιανόητο ένα κεφαλοχώρι με κεντρική γεωγραφική θέση για 4 χωριά και μερικούς οικισμούς και πολυετή διοικητική ιστορία , να εξαρτάται από ένα κέντρο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα προβλήματα της περιοχής και απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα από τη Λαμία. Αυτός ο συγκεντροτισμός ο οποίος δημιουργήθηκε με τον Καλλικράτη κατέστρεψε τις τοπικές κοινωνίες τα προβλήματα των οποίων θα πρέπει να αναδεικνύονται και να λύνονται σε τοπικό επίπεδο.
    Η Πελασγια πρέπει να ανακτήσει πάλι το κεντρικό της διοικητικό ρόλο βοηθώντας παράλληλα και το όμορα χωριά. Ποια σκοπιμότητα και πελατειακή σχέση εξυπηρέτησε η εγκατάσταση πολυδύναμου ιατρικού κέντρο στις Ράχες και όχι στη Πελασγια? ποια ήταν η αντίδραση των κατοίκων της Πελασγιας και γειτονικών χωριών? γιατί και ο ποιο ανόητος μελετητής θα υποδείκνυε τη Πελασγια ως τη πλέον κατάλληλη θέση για την λειτουργία Πολυδύναμου κέντρου υγείας για εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων της Ανατολικής Στερεάς.
    Διάβασε χθές ότι ο Δήμος Στυλίδας δημοπράτηση ένα μεγάλο έργο για τη διαχείριση λυμάτων από τη Στυλίδα μέχρι τις Ράχες. Πελασγια και υπόλοιπα χωριά εκτός! Δεν ψηφίζω στη Πελασγια, αλλά παροτρύνω τους κατοίκους του χωριού μου, καθώς Γλύφας, Βαθυκοίλου, Μύλων, Σπαρτιάς και όμορων οικισμών να καταψήφισουν τη σημερινή αρχή του Δήμου Στυλίδας και να διεκδικήσουν σοβαρές δεσμεύσεις από τους υποψήφιους δημοτικούς άρχοντες για την ανάπτυξη της Πελασγιας και των γύρω χωριών, διαφορετικά θα γίνουμε γκαρσόν των Ραχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά