Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Η Commedia dell’ arte του Κασσελάκη: Κούφια αντιπολίτευση στ’ αποκαΐδια


Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως κάθε καλός ηθοποιός - θιασάρχης, γνωρίζει εκ των προτέρων ποιο είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεται ο «θίασος» του και ανεβάζει το κατάλληλο έργο. Και άσε να χτυπιέται κάτω το πυροσβεστικό Σώμα να δίνει απαντήσεις με στοιχεία και δεδομένα, άσε να προσβάλλονται κατάφωρα οι άνθρωποι που δίνουν πραγματικές μάχες στο πεδίο, οι χειριστές των ελικοπτέρων και των αεροσκαφών, οι εξαντλημένοι πυροσβέστες.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει με αξιώσεις την παράσταση του καλού ελληνάρα. Αυτού, που μονίμως αμφισβητεί τα πάντα, γιατί κάποιος πάντα του κρύβει κάτι. Εφόσον το κοινό που τον ακολουθεί στα σόσιαλ μίντια και τον ψηφίζει, λέει ότι δεν υπήρχαν αεροσκάφη στη φωτιά, αυτό είπε ότι «είδε» και ο Στ. Κασσελάκης στο Συντονιστικό. 

Τι αξία έχει η καταγραφή των μέσων και των επιχειρήσεών τους στο σύστημα καταγραφής Engage και τα δεδομένα των πύργων ελέγχων των αεροδρομίων; 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ας σταματήσει να προσπαθεί άλλο προκειμένου να πείσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τον αριθμό των μέσων πυρόσβεσης. Του είναι αδιάφορα και τα στοιχεία και η επιχειρησιακή αλήθεια. 

Μια ευκαιρία να ξεκολλήσει από

το 1,20 βάθος, της παράνομης πισίνας του, βρήκε με τις φωτιές  και δεν θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Κάνοντας φτηνό σόου ακόμη και με το  πυρόπληκτο σκυλάκι. Ολόκληρη υιοθεσία σκηνοθέτησε, επισκεπτόμενος το χώρο που φιλοξενούνται προσωρινά στο Γαλάτσι τα κατοικίδια και αδέσποτα, τα οποία διασώθηκαν από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές. Η εικόνα που πέρασε στα σόσιαλ τον έδειχνε να βγαίνει από το κέντρο κρατώντας το σκυλάκι από το λουρί. 

Το υιοθέτησε, πανηγύριζε και το site της Αυγής. Μέχρι τη στιγμή που μια φιλοζωική οργάνωση, εγκάλεσε το κομματικό μέσο του ΣΥΡΙΖΑ πως καμιά υιοθεσία δεν υπήρξε και να μην γράφει ανακρίβειες. 

Μετά το κράξιμο από τη φιλοζωική, αναγκάστηκε μέχρι να βγάλει επίσημη ανακοίνωση η Κουμουνδούρου και η Αυγή να επανέλθει με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης: κίνησε τη διαδικασία για τη φιλοξενία και υιοθεσία σκύλου από τη δομή στο Γαλάτσι».

Η ίδια…ευαισθησία τον οδήγησε και στην κουζίνα, όπου ετοίμαζαν εθελοντικά γεύματα για τους πυρόπληκτους, να γράφει ραβασάκι στο καπάκι της μερίδας του φαγητού, στον άγνωστο παραλήπτη της ενώ τον φωτογράφιζε ο συνεργάτης του.

Ένα 24ωρο πριν, όταν πληροφορήθηκε ότι στο κολυμβητήριο Μελισσίων συγκεντρώνονταν άνθρωποι που απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, κατέφτασε - αφού είχαν τακτοποιηθεί όλα - για να προσφέρει το θηριώδες τζιπ του, να τους μεταφέρει σε ξενοδοχεία. 

Τα ίδια και χειρότερα έκανε και στη θεομηνία Daniel. Όταν εμφανίστηκε με τις κάμερες στο σπίτι …πλημμυροπαθούς στο Βόλο και άρπαξε το φτυάρι να καθαρίσει τις λάσπες. Και εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι η πλημμυροπαθής που τον ευχαριστούσε και τον αγκάλιαζε ήταν η θεία του τοπικού βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.  Ούτε που ξαναρώτησε για τους ανθρώπους της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας.

 Φιλελεύθερος

2 σχόλια:

  1. Κασσελάκη, ο Καναδάς που κατασκευάζει τα καναντέρ και έχει όχι 300, αλλά 500 καναντέρ δεν έχει πυρκαγιές?, σε μία φωτιά πόσα αεροπλάνα και ελικόπτερα από πάνω μπορούν να πετούν ταυτόχρονα 2-3-4-5, ρώτησε μαθητευόμενε μάγε από ΗΠΑ κανέναν αεροπόρο, εκτός αν είσαι εσύ ή ο Τρέιλορ πιλότος και σε συμβουλεύει, άντε πήγαινε από δώ , μην ακουμπάς την άμυνα της χώρας μας, φτάνει πια με σένα. Πλήρωσε τα 11 εκατομμύρια, νομιμοποίησε την πισίνα, φέρε το πόθεν έσχες σου και κάντην από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις mega πυρκαγιές λίγο ρόλο παίζουν τα επίγεια μέσα. Μια φωτιά είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει. Οσοι δεν έχουμε εμπειρία καλά είναι να μην μιλάμε. Τράβα σε 20 μέτρα φλόγα μπροστά με την μάνικα αν σου βαστάει. Όλα εύκολα τα νομίζουμε. Ακόμα και τα εναέρια με ανέμους και καπνούς που δεν βλέπουν το νομίζουμε εύκολο. Από σεισμολόγοι, επιδημιολόγοι, δικαστές, οικονομολόγοι και δεν ξέρω τι διάολο άλλο γίναμε όλοι και πυροσβέστες. Μα τι Σκατοράτσα είμαστε τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά