Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ο πρωθυπουργός που δεν μπορούσε να προστατεύσει ούτε το τηλέφωνο του



Με καθυστέρηση 6 χρόνων, η ελληνική κοινή γνώμη αρχίζει να μαθαίνει την αλήθεια γύρω από το σκάνδαλο των υποκλοπών το οποίο η κυβέρνηση Καραμανλή έθαψε μαζί με δεκάδες άλλα. Γίνεται μια προσπάθεια οι αποκαλύψεις να αξιοποιηθούν επικοινωνιακά υπέρ...του Καραμανλή ο οποίος δήθεν ενοχλούσε φοβερά τις ΗΠΑ οι οποίοι στο πρόσωπο του έβλεπαν κάτι σαν τον Φιντέλ Κάστρο των Βαλκανίων.

Αν κάτι προκύπτει από τις νέες αποκαλύψεις είναι η απίστευτη αδιαφορία του πρώην πρωθυπουργού για οτιδήποτε το σημαντικό. Δεν ασχολήθηκε καν σοβαρά με...



...το να τιμωρηθούν αυτοί που παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του. Ασχολήθηκε με το να...ξεχαστεί το θέμα! Η κυβέρνηση του έδωσε άδεια στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες να παρακολουθήσουν υποψήφιους τρομοκράτες και οι Αμερικάνοι αξιοποίησαν την άδεια αυτή για να παρακολουθήσουν την...κυβέρνηση.


Τέτοιος πρωθυπουργός δεν έχει ξαναπεράσει.

www.parapolitiki.com

2 σχόλια:

  1. Σε συνάντηση του Σπέκχαρντ με τον διοικητή της ΕΥΠ, Κωνσταντίνο Μπίκα*, στις 8 Φεβρουαρίου 2010, ο Μπίκας θάβει κανονικά και με το Νόμο την ΕΥΠ λέγοντας ότι είναι αντιπαραγωγική , με έντονο συνδικαλισμό, όπου οι περισσότεροι είναι ΠΑΣΟΚοι!!!

    Διαβάστε τι του λέει:


    "σκοπός του είναι να αυξήσει την παραγωγικότητα της ΕΥΠ... αλλά αυτό είναι ένας υψηλός στόχος, σε μια έντονα συνδικαλιστικοποιημένη υπηρεσία, και ειδικά σε μια υπηρεσία όπου οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι ΠΑΣΟΚ"...


    SUBJECT: Greek Intelligence Dir. Bikas on Proposed Reorganization
    Reference id: 10ATHENS141
    Origin: Embassy Athens
    Time: Thu, 25 Feb 2010 14:32 UTC
    Classification: CONFIDENTIAL//NOFORN


    ...Bikas said that his main goal was to increase EYP's productivity and relevance, but that this was a tall order in a heavily unionized agency, especially one in which most employees belonged to PASOK.

    * Να θυμίσουμε ότι μια απ τις πρώτες ενέργειες του ΓΑΠ ήταν να διορίσει δικό του διοικητή στην ΕΥΠ και μόλις 10 μέρες μετά τις εκλογές τοποθέτησε τον Κ. Μπίκα... σε αντίθεση με τη ΝΔ που κράτησε τον διοικητή του Σημίτη μέχρι τον Νοέμβριο του 2004 και μετά έβαλε τον Κοραντή που έφυγε μόνος του λίγο πριν τις εκλογές του 2009 προκειμένου να μπορέσει να είναι υποψήφιος του ΛΑΟΣ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!!
    Ο ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ γιωργάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ(ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ) ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ..ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΝ ΚΟΡΑΝΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΑ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΑΡΓΑΡΑ.
    ΑΛΙΕΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΣΟΚ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ.
    Η ΕΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ,ΠΡΑΣΙΝΗ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Ο ΛΟΓΟΣ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΧΥΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά