Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Τι άλλο θα ακολουθήσει ;

Είναι γεγονός ! Το κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στο χωριό μας κλείνει οριστικά. Τώρα δεν είναι ώρα  να αναζητήσουμε τα αίτια , είναι όμως ώρα, όλοι ενωμένοι να αναζητήσουμε τρόπους  για την παραμονή της .
Είναι  κρίμα μια ολόκληρη περιοχή να μαραζώνει και το δράμα να παίζεται μπροστά μας χωρίς καμιά αντίδραση .
Ας κάνουμε κάτι.

15 σχόλια:

  1. Κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι μαζι δεν παει άλλο ,έκλεισε ο σταθμός της αστυνομίας έφυγε η έδρα του δήμου κλείνει και η τράπεζα.ζούμε ένα ντόμινο καταστροφής του χωριού μας .λαϊκή συνέλευση τώρα όλων των πελασγιωτων και άμεση κοινητοποιηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ.ΣΤΗ ΔΙΠΛΑΝΗ ΣΟΥΡΠΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;Η ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ...ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΑ ΒΟΥΒΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ! ΕΟΚ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΘΕΛΑΜΕ ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΑΜΕ .. ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ! ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ.

    ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΔΙΕΡΡΕΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΠΕΤΥΧΕ.


    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΡΓΟ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΑ ΓΑ...ΣΕ ΟΛΑ. (ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ)

    ΣΤΗ ΒΡΥΝΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ;

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΜ.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ! ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΓΚΙΝΩΝΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΛΠ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΤΟ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ! ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΜΟΠΩΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ.ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣ ΚΛΕΙΘΕΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω την λύση, να ασκήσουν πίεση οι Πελασγιώτες στην Εθνική και τα ΕΛΤΑ "σηκώνοντας" τις καταθέσεις τους και για να "ξέρετε" υπάρχουν πολλά λεφτά σε καταθέσεις. Σοβαρός άνθρωπος μου είχε πει ότι η Πελασγία είναι δεύτερη σε καταθέσεις, σε όλη την Φθιώτιδα σε σχέση καταθέτη και ποσού κατάθεσης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δανεια θελει η τραπεζα και οχι κατεθεσεις !!!
    Οι τοκοι δανειων ειναι τα εσοδα τους και οχι οι τοκοι καταθεσεων που ειναι εξοδα γι αυτους...
    Αρκει να μην υπαρχουν επισφαλειες με τους πελατες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ..ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ Κ.ΡΑΚΓΟΥΣΗΣ ΤΩΡΑ ...ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με τις λίγες γνώσεις μου το θέμα έχει να κάνει με τις χρηματοοικονομικές μελέτες της τράπεζας και το μνημόνιο(εξοικονόμηση πόρων) παρά με τον Καλλικράτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καπως ετσι ειναι Βασιλη ... αλλα καλο θα ειναι η Ε.Τ.Ε. να κανει και λιγο "κοινωνικη πολιτικη" και να μην κοιταει μονο την εξοικονομηση πορων.
    Εξαλλου σιγα τα πολλα λειτουργικα εξοδα που ειχε το υποκαταστημα μας με 2 υπαλληλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά