Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ξεχωριστές τουαλέτες ζήτησαν οι Χρυσαυγίτες στη Βουλή!

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα μέθοδος διαμαρτυρίας, που διαδίδεται αστραπιαία, ανάμεσα σε βουλευτές και φίλους της Χρυσής Αυγής. Ήδη οι βουλευτές, αρνούνται να πάνε προς νερού τους, αν δεν βρούν κάτι που να σχετίζεται με το σύστημα, ώστε να κάνουν «πολιτική δήλωση».
Ήδη, μετά τα τελευταία γεγονότα αποκλείστηκαν από όλα τα κολυμβητήρια της χώρας, και περιορίστηκαν σε ειδικές πισίνες, όπου μπορούν να «διαμαρτύρονται» κατουρώντας, ελεύθερα, χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζουν ειδικούς Ουρικούς αγώνες, όπου οι
διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν να σχηματίσουν με τα ούρα τους το σήμα της Χρυσής Αυγής ή να γράψουν διάφορες λέξεις ή φράσεις απάνω σε μια επιφάνεια (δεν θα μετράει η ορθογραφία).
Όσον αφορά στην αλλαγή που έγινε στις τουαλέτες του κοινοβουλίου,  - όπως μας εκμυστηρεύθηκε γνωστό στέλεχος του κόμματος - οφείλεται σε ένα video που είδαν στο youtube, σύμφωνα με το οποίο, η Νέα Τάξη και ο Εωσφόρος, χρησιμοποιεί τις τουαλέτες, για να κλέβει τη ζωτική δύναμη των ανθρώπων και να γεμίζει τις αντίχριστες μπαταρίες του! Και αποφάσισαν να αντιδράσουν (δείτε το video εδώ)
Ταυτόχρονα, κατήγγειλαν τα υπόλοιπα «πουλημένα κόμματα της ψευτοδημοκρατίας» ότι επίτηδες έχουν κλείσει το συντριβάνι στον περίβολο της Βουλης, προκειμένου να μην ακούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τα τρεχούμενα νερά και να μην τους έρχεται τόσο συχνά κατούρημα. Και όπως είναι προφανές, λιγότερο κατούρημα, σημαίνει λιγότερη διαμαρτυρία. Άρα λογοκρισία!
Ν.Ζαχαριάδης-protagon.gr

1 σχόλιο:

  1. αντε ρε φασισταρια κατουρατε παραπερα !! εχουμε τους κυβερνωντες που μας εχουν κανει περιγελο σ'ολο τον κοσμο εχουμε και σας τα νουμερα που μας θαψατε ακομα παρακατω και τους βγαζετε λαδι αυτους ! Ελλας το μεγαλειο σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά