Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο

Βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα στους Ανεξάρτητους ΄Ελληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει το Μαξίμου και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας να ισορροπήσει την κατάσταση για να μην συμβεί το ατύχημα.
Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά αυτοί που εκφράζουν την εσωκομματική αντιπολίτευση, βρήκαν την ευκαιρία με αφορμή την απόφαση για την υπόθεση του Βατοπεδίου, να επαναφέρουν το ζήτημα παραμονής του Πάνου Καμμένου στην κυβέρνηση.
Όπως μας αποκάλυψε ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, «δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η ιδιότυπη ασυλία του Πάνου Καμμένου», ο οποίος διατυπώνει ακραίες θέσεις για
μια σειρά από ζητήματα, με αποτέλεσμα οι Αριστεροί να εμφανίζονται ως συνοδοιπόροι εθνολαϊκών αφηγημάτων.
Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι την ώρα που το επικοινωνιακό σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ πυροβολούσε τη Δικαιοσύνη για την απόφαση για το Βατοπέδι, ο Πάνος Καμμένος πανηγύριζε για το «ξέπλυμα του Κ. Καραμανλή» όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης, το ιδεολογικό χάσμα που χωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από τον Πάνο Καμμένο, σε κεντρικές πολιτικές επιλογές, ενώ δεν απέκλεισε να τεθεί το επίμαχο ζήτημα και σε επίπεδο Κεντρικής Επιτροπής.
 http://www.lykavitos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Ο πρωτοψάλτης των μνημονιων ... τι να του πεις τωρα του υβριστη του Παπανδρεου και το Καραδεξιο μεγαφωνο του Σοϊμπλε.

http://nonews-news.blogspot.gr/2017/03/blog-post_5948.html#more

Η Πελασγία από ψηλά