Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Τα...βρόντηξε ο αντιδήμαρχος Στυλίδας!

Ο αντιδήμαρχος Στυλίδας Χρήστος Χασιώτης προφανώς δεν άντεξε καταστάσεις,συμπεριφορές και  πρακτικές και ότι άλλο μπορεί να συμβαίνει στο Δήμο Στυλίδας και υπέβαλε την παραίτηση του, διατηρεί την  ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου.
«Θα ήθελα να ενημερώσω τους συνδημότες μου ότι από τις 30 Μαρτίου 2017 έχω παραιτηθεί από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου του Δήμου Στυλίδας για προσωπικούς λόγους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αιρετούς που συνεργάστηκα μαζί τους, Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους και Τοπικά Συμβούλια ,τους εργαζόμενους του Δήμου Στυλίδας ,αλλά πολύ
περισσότερο όλους εσάς που για πέντε εκλογικές αναμετρήσεις με κατατάξατε πρώτο ή σχεδόν πρώτο στις προτιμήσεις σας.
Παραμένω Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Στυλίδας, συνεχίζοντας να υπηρετώ το σκοπό για τον οποίο έχω εκλεγεί. Σας ευχαριστώ όλους» 
Ο Χρήστος Χασιώτης έχει υπηρετήσει με σεβασμό και εργατικότητα στους δημότες του διευρυμένου Δήμου Στυλίδας, αλλά προφανώς είχε άγνοια....κινδύνου, δεν γνώρισε ότι  ενίοτε η γνώση της τεχνικής του… μποξ είναι απαραίτητο προσόν και αναγκαίο εφόδιο επιβίωσης.
 http://www.lamiafm1.gr/

4 σχόλια:

  1. οσοι στηριξαν ή ακομη στηριζουν γκλετσο δεν πρεπει να εχουν ποτε λογο στα κοινα της περιοχης μας.
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1:14
    ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλες οι αναρτήσεις με τις συμπεριφορές γκλετσου πρέπει να "καρφιτσωθούν", για να τα διαβάζουν όλοι σε καθημερινή βάση. Μπας και καταλάβουν σε ποια γίδια δώσαμε την εξουσία και τώρα καθορίζουν τις τύχες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομιζαν οτι ο Γκλετσος θα λυσει ολα τα προβληματα. Ας τον λουστουν τωρα. Γενικα ο Ελληνας ψηφοφορος δεν ξερει τι του γινεται. Αντε με το καλο και Τον Σωρα στη βουλη. Οι προηγουμενοι της Τ.Α με τα καλα τους και τα στραβα τους, αν μη τι αλλο ολοι τους ειχαν ενα οραμα. Κατι ο καθενας τους αφησε. Τωρα φαινεται αυτο. απ τους αδειανους σε ιδεες
    στην Τ. Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά