Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Στην πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Χρυσόγονος

Την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, καθώς αύριο, Πέμπτη προβαίνει σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.
Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρεί αύριο στις 12.00, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ ως επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Τάσης θα ανακοινώσει την διενέργεια πανελλαδικής ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της, με ερώτημα την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της ψηφοφορίας.
Ως εκ τούτου, τυχόν θετική απάντηση στην εσωκομματική ψηφοφορία οδηγεί αυτονόητα και στην ανεξαρτητοποίηση του νυν ευρωβουλευτή από την ομάδα του ΣΥΡIΖΑ.
Σημειώνεται, πως η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα είχε «παγώσει», ενώ τα περισσότερα επώνυμα στελέχη είχαν πάει στους λεγόμενους «Προεδρικούς», κοντά στον Αλέξη Τσίπρα.
Παράλληλα, εδώ και καιρό υπήρχαν απανωτές συσκέψεις στελεχών της Σοσιαλιστικής Τάσης και οι τάσεις φυγής έχουν εκφραστεί ουκ ολίγες φορές.
Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, στην
Συνέντευξη Τύπου ο κ. Χρυσόγονος αναμένεται εκτός των άλλων να ασκήσει σκληρή κριτική προς τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο.
"Κανένα σχόλιο", λένε την ίδια στιγμή από την Κουμουνδούρου, που πάγια πρακτική της είναι ότι δε διαγράφει.
Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής και καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου έχει ασκήσει πολλές φορές κριτική στην κυβέρνηση και είχε διαφοροποιηθεί από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, με συνέπεια να βρεθεί αρκετές φορές ένα βήμα πριν την οριστική ρήξη με το Μέγαρο Μαξίμου. Ίσως ήρθε τελικά αυτή η ώρα...
Από την καθυστέρηση της επένδυσης στο Ελληνικό μέχρι την επιλογή σημαιοφόρων με κλήρωση στα δημοτικά. Και από την επιλογή της κ. Θάνου από τον Αλέξη Τσίπρα ως νομική σύμβουλο στο Μαξίμου μέχρι  την αντιπαράθεση με την Δικαιοσύνη, για όλα αυτά τα ζητήματα ο κ. Χρυσόγονος έχει εξαπολύσει δριμεία κριτική.
thecaller.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν το πιστεύω, φεύγει τώρα που το ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζει τη Ν.Δ. ή κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρει αυτός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά