Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Στυλίδας με τον συνδυασμό του Γιάννη Αποστόλου ο Χάρης Μάνος


 

«Νιώθω ότι έχουμε υποχρέωση  να παλέψουμε για τις επόμενες γενιές και να τους δώσουμε όραμα και ελπίδα να αγωνιστούν  με την σειρά τους»

Από την θέση του δημοτικού συμβούλου αυτή την φορά, αποφάσισε να προσφέρει στον Δήμο Στυλίδας ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μύλων, Χάρης Μάνος.

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» του Γιάννη Αποστόλου ο Χάρης Μάνος «έχοντας κατά νου τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος»  ζητά την ψήφο  των  δημοτών της Στυλίδας υποσχόμενος να παλέψει για  την βελτίωση των  συνθηκών ζωής  και για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου.


Η δήλωση υποψηφιότητας του Χάρη Μάνου 

 

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και έχοντας κατά νου τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος, αποφάσισα να συμπορευτώ με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννης Αποστόλου !

Έχω την πεποίθηση ότι με το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», την εμπειρία στη διοίκηση αλλά και την αποφασιστικότητα για εξωστρέφεια του υποψηφίου Δημάρχου μπορούμε να υπερβούμε το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους για να έχει κάθε διαμέρισμα το ισότιμο μερίδιό του στην ανάπτυξη με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη.

 Η Δημοτική αρχή οφείλει να προσπαθήσει να απολαμβάνουν όλοι οι δημότες τις ίδιες υπηρεσίες ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας αποτελούν μια δυναμική ομάδα με όραμα και ιδέες που είναι σε θέση να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και να συμβάλλουν στο να οδηγηθεί ο Δήμος σε κατεύθυνση εξωστρέφειας, οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες, το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί αλλά και τις ανάγκες του Δήμου μας ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι να παλέψω με αποφασιστικότητα, για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας , για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου μας!

Νιώθω ότι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε για τις επόμενες γενιές για να τους δώσουμε όραμα και ελπίδα να αγωνιστούν και αυτοί με τη σειρά τους.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Χάρης Μάνος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Στυλίδας Μαζί μπορούμε

 www.ilamia.gr/

Στο ιστολόγιο  μου δεν δημοσιεύω ανακοινώσεις υποψηφίων κάνω μια εξαίρεση γιατί αυτό το νέο παιδί δούλεψε για τον τόπο του στην περασμένη θητεία του και το αξίζει.

1 σχόλιο:

  1. Μανος στους Μυλους ειναι συνωνυμο με εναν φιλοπροοδο,προοδευτικο , εργατικο ,φιλοτιμο , εντιμο ,ειλικρηνη και ακεραιο χαρακτηρα.
    Κοντοχωριτης ειμαι και τους Μαναιους τους γνωρισα μικρος στο σχολειο!
    Μανος σημαινει προοδος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά