Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ: δεν ξέρουν μέχρι πότε θα είναι χωρίς αρχηγό


Για να δείτε το μπάχαλο που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τι θα γινόταν αν όλοι αυτοί είχαν κληθεί να κυβερνήσουν τη χώρα, αρκεί να διαβάσετε το τι συμβαίνει στην Κουμουνδούρου εν όψει της εκλογής του νέου αρχηγού για να καταλάβετε από τι γλιτώσαμε όλοι εμείς.

Μέσα στο γενικότερο μπάχαλο που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζεται να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος ο Αλέξης Τσίπρας με το θέμα του χρόνου εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ όπως έχει τεθεί, καθώς εκτιμά ότι ο τρόπος που γίνεται προκαλεί περαιτέρω ζημιά στο κόμμα.  

Ο ίδιος δεν έχει καμιά πρόθεση να παρέμβει στις εξελίξεις και πολύ περισσότερο να τις καθοδηγήσει, ωστόσο είναι και παραμένει εγγυητής της ενότητας και των διαδικασιών της πορείας του κόμματος προς το Συνέδριό του.  

Οι στενοί του συνεργάτες εκτιμούν ότι

δεν πρόκειται και να αφήσει το κόμμα το οποίο έφερε στη διακυβέρνηση του τόπου επί τέσσερα χρόνια να εμφανίσει σημάδια εκφυλισμού. 

Μα έπρεπε να το καταλάβει αυτό μόνο ο Τσίπρας; Δεν βλέπει η κοινωνία, δεν βλέπουν οι πολίτες ότι αυτό το κόμμα είναι ένα πραγματικό μπάχαλο και ότι δεν θα μπορούν να συμφωνήσουν στο χρόνο εκλογής του νέου αρχηγού; Πώς θα συμφωνούσαν λοιπόν στα μεγάλα θέματα της χώρας εάν και εφόσον ο ελληνικός λαός τούς έδινε την πλειοψηφία; 

Ευτυχώς όμως ο θυμόσοφος ελληνικός λαός δεν τους έδωσε με την ψήφο του την πλειοψηφία και η χώρα γλίτωσε μια σκληρή περιπέτεια που κανένας δεν θα μπορούσε να γνωρίζει πού θα μας οδηγούσε τελικά.  

Αυτή είναι η πραγματικότητα και γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μόλις 17,5%. Γιατί οι ψηφοφόροι κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε μια σοβαρή ομάδα εξουσίας. Ο καθένας είχε την άποψή του, ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε και στην περίπτωση που μας κυβερνούσε η χώρα θα έπεφτε σε μεγάλη περιπέτεια από τις εκλογές και μετά. Γλιτώσαμε από του Χάρου τα δόντια στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Ο ελληνικός λαός ψήφισε με κριτήρια πολιτικής και κοινωνικής επιβίωσης και αυτό φάνηκε στις κάλπες… 

 Γ. Παπαγιάννης-tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά