Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Ντροπή .....


Στις 28 Δεκεμβρίου 2008 σε ανάρτησή μας, με τίτλο "Το παρακράτος ζεί και βασιλεύει - Οι Εμπρησμοί δεν μας Πτοούν" είχαμε αναφερθεί στην προσπάθεια εμπρησμού του σπιτιού ένός μέλους της της Κίνησης Πολιτών για την Προάσπιση του Περιβάλλοντος στην Γκιώνα και συγκεκριμένα του Στέφανου Κόλλια.
Τότε το σπίτι σώθηκε...
Και η κίνηση είχε καταγγείλει το γεγονός με ανακοίνωσή της:
"Η κίνηση μας καταγγέλλει την εμπρηστική ενέργεια στο σπίτι του μέλους μας Στέφανου Κόλλια, στην Καλοσκοπή την Παρασκευή 26/12. Το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη λίγες ώρες αφού ο Στέφανος Κόλλιας είχε αναχωρήσει από το σπίτι του για ολιγοήμερη παραμονή στην Αθήνα, όπως επίσης ότι δεν έγινε διάρρηξη - αν και ήταν δυνατόν- παρά μόνο σπάσιμο παραθύρου και εμπρησμός, μας οδηγεί στην εκτίμηση ότι πρόκειται για μια καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη απειλητική - εκφοβιστική ενέργεια που μάλλον για καθαρά συγκυριακούς λόγους δεν είχε ολοκληρωτικά καταστροφικά αποτελέσματα. Απ’ ότι φαίνεται η κίνηση μας στο σχετικά μικρό διάστημα που δραστηριοποιείται έχει ενοχλήσει πολλούς. Σημάδια αυτής της ενόχλησης εισπράτταμε ιδιαίτερα έντονα το τελευταίο διάστημα. Διαστρέβλωση των απόψεων μας, καλλιέργεια κλίματος εργασιακής ανασφάλειας στους εργαζομένους στις μεταλλευτικές εταιρίες, « εμπρηστικές» ανακοινώσεις στον τοπικό τύπο..."
Δυστυχώς όμως σήμερα δεν κατάφερε να σωθεί...
Δείτε το αποτέλεσμα και ότι απέμεινε:

2 σχόλια:

  1. ΟΧΙ!!!. Το σωστό θα ήταν, αυτοί είναι οι Έλληνες;
    Ποτέ κατά την γνώμη μου δεν ευθύνεται, ίσως και η ομορφότερη χώρα στον πλανήτη, για το τι "κουμάσια" κατοικούν στα εσωψυχά της.
    Πληγώνομαι όταν κάποιος αναφέρει το όνομα της Ελλάδος ως μομφή για αυτά που πράττουν οι Έλληνες.
    Έπειτα η όμορφη Γκιώνα ανήκει στην όμορφη Ελλάδα και όχι στους Έλληνες που "όλοι" μας περαστικοί είμαστε σ΄αυτόν τον Ευλογημένο τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά