Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Η αποχώρηση του μεγάλου αρχηγού


Μετά από 13 χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό και κατάκτησης 12 πρωταθλημάτων, 4 Κυπέλλων και 1 Super Cup, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αποφάσισε στο τέλος της χρονιάς, να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Η καριέρα του είναι αξιοζήλευτη και πολλοί ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να έχουν καταφέρει όσα ο μεγάλος αρχηγός των «ερυθρόλευκων».
Σημείωση: Αν και ΑΕΚτζής στεναχωριέμαι για το
ποδοσφαιρικό τέλος του Πρέντραγκ , πιστεύω ότι είναι από τους λίγους ξένους στο Ελληνικό πρωτάθλημα που πράγματι κάτι αφήνουν πίσω τους εκτός από το ήθος τους.

3 σχόλια:

  1. μεγαλος ως το τελος με ηθος και προσωπικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ,ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΡΕΜΑ, ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ(ΠΡΩΤΑ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ,ΤΩΡΑ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ, Ο ΤΖΟΛΕ).Ο ΤΡΟΧΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΗΔΕΙΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά