Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Άρχισαν τα όργανα:Σφοδρή επίθεση Βαγγέλα στον Σαμαρά


Η πρώτη "κανονιά" εναντίον του Σαμαρά έπεσε από τον Μεϊμαράκη! Φαίνεται ότι εκείνος θα αναλάβει -εκ μέρους της Ντόρας- να θυμίζει στον κόσμο της ΝΔ ότι ο Σαμαράς ανέτρεψε την κυβέρνηση Μητσοτάκη! Είναι ο πλέον κατάλληλος, λόγω των ιδιαίτερων δεσμών του με τον στενό νεοδημοκρατικό πυρήνα. Με αφορμή, λοιπόν, την επίσκεψη Σαμαρά στις Σέρρες και την αναφορά του στο δάκρυ του Κων/νου Καραμανλή για τη Μακεδονία, είπε με ιδιαίτερη ένταση ότι πρέπει να σταματήσουν οι συναισθηματισμοί με τα δάκρυα, διότι ο Καραμανλής δεν είπε να ανατραπεί η κυβέρνηση της ΝΔ! Ο Σαμαράς δεν απάντησε στην πρόκληση, πήρε όμως το μήνυμα ότι από δω και πέρα τα πράγματα θα οξυνθούν.
Την επίθεση Μεϊμαράκη στον Σαμαρά, που απειλεί να τινάξει στον αέρα το κλίμα στη ΝΔ, δεν σχολίασε ούτε ο Καραμανλής, που μίλησε για δεύτερη φορά πριν από λίγο στην κεντρική επιτροπή. Μίλησε, όμως, για τον νέο αρχηγό, τονίζοντας ότι πρέπει να τον στηρίξουν όλοι. Και πρώτοι οι ηττημένοι. "Όποιος τον πολεμήσει θα έχει να κάνει μαζί μου", ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενδιαφέρον έχει και η επισήμανσή του ότι το συνέδριο πρέπει να διαρκέσει δυο ή τρεις μέρες, όχι μόνο μία, ώστε να μιλήσουν όλοι όσοι θέλουν. Θυμίζουμε ότι η Ντόρα πρότεινε να είναι διήμερο.
veto300.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά