Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Τσίπουρα , μεζέδες...


Τι τον τραβολογάνε τον καψερό στα συνέδρια...
Να σε τι πράγμα είναι καταλληλότερος.
Φώτο από Real News (τον έκαψε ο Χατζηνικολάου)

1 σχόλιο:

  1. Ήθελα κάποιος να μου πει, γιατί τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια κτυπημάτων στον Κ. Καραμανλή. Εφόσον κατά δημοσιογραφική -και μόνο- ομολογία είναι τελειωμένος, γιατί υπάρχει αυτή η πρεμούρα πλήρους απαξίωσης του Κ.Καραμανλή, από τα ΜΜΕ, ποιοί συντονίζουν αυτόν τον λυσαλαίο αγώνα και γιατί;
    Ποιοί; Αλήθεια φοβούνται κάτι; Μήπως δεν "τελείωσε" ο Καραμανλής; Μήπως τελείωσε κάποιους; Μήπως τον "κυνηγούν" γιατί τελείωσε -και πολύ καλά έκανε!- την ίδια την Νέα Δήμοκρατία; Εγώ - θα μου επιτρέψετε να πιστεύω ότι ο Καραμανλής διαλύει την ΝΔ γιατί ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γίνει αυτό, χαρίζει σε δεκάδες ανίκανους και λαμόγια μια τελειωμένη υπόθεση που λέγεται Νέα Δημοκρατία, χαλάλι τους τους το χαρίζουμε το "μαγαζί", γι΄αυτό το λόγο το χαρίζει και στο μεγαλήτερο "πριόνι" στη "ντορούλα", με κανένα τρόπο δεν έπρεπε η ντορούλα να φύγει και να κάνει δικό της μαγαζί.
    Εγώ πάντως φεύγωντας από την ΝΔ της Ντόρας -ετός και αν η βάση πράξει κάτι άλλο!- θα περιμένω το "καινούργιο" που ίσως γίνει, γιατί αλλιώς υπάρχει και το καλό "τίποτα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά