Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Ο Γιώργος ετοιμάζει διάγγελμα για την οικονομία


Στο όριο είναι ο Γιώργος Παπανδρέου να καταγγείλει δημόσια, κερδοσκοπικά παιχνίδια που παίζονται διεθνώς εις βάρος της Ελλάδας, με τη σύμπραξη στελεχών της Κομισιόν, αλλά και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Πληροφορούμαι έγκυρα ότι ο Πρωθυπουργός, που έχει ενημερωθεί από ανώτατη πηγή του διεθνούς τραπεζικού συστήματος «για το τι γίνεται», εξετάζει σοβαρά να κάνει διάγγελμα για να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τι ακριβώς συμβαίνει με τα δημόσια οικονομικά της χώρας και το πώς επηρεάζονται αυτά από τα παιχνίδια που έχουν στηθεί στην πλάτη της χώρας, για να κερδοσκοπήσουν μεγάλοι τραπεζικοί οργανισμοί. Κυβερνητική πηγή μού έλεγε χαρακτηριστικά ότι «το καλαμπούρι με τις δηλώσεις Προβόπουλου, σε συνδυασμό με διάφορα δημοσιεύματα, και εκθέσεις τύπου Ντόιτσε Μπανκ, μας έχει κοστίσει ήδη 100 εκατ.

ευρώ. Ε, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και θα βρούμε τρόπο να το σταματήσουμε». Το ερώτημα είναι πώς. Παλιότερα, λίγο πριν από τις εκλογές, σε μια συνομιλία του, ο Γιώργος είχε πει ότι «αν μας εκβιάζουν (για το έλλειμμα, και το χρέος), θα αντιδράσουμε αναλόγως. Εκβιασμοί δεν περνάνε. Τέλος. Αν δεν τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια χώρα της ΟΝΕ, η χώρα μας, στα όρια της πτώχευσης, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Κι αυτό θα τους πω». Φαίνεται πως ώρα ήρθε η ώρα να το κάνει πράξη. Για να δούμε...
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά