Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Κοίτα ποιος μιλάει...


1. Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες τους υποψήφιους αρχηγούς στη Ν.Δ. να επιδίδονται σε διαγωνισμό...μαθημάτων και νουθεσιών προς την κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει...
2. Αντί να απολογούνται στους πολίτες για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας έχουν το θράσος και μιλούν για έλλειψη σχεδίου και αποφασιστικότητας από μία κυβέρνηση που στις 50 πρώτες ημέρες έχει ανοίξει τα χαρτιά της και όλα τα μέτωπα απέναντι στα πραγματικά προβλήματα της χώρας και των πολιτών. Αντί για απολογία στους πολίτες η Νέα Δημοκρατία σήμερα, με δηλώσεις του εκπροσώπου της, προαναγγέλλει ότι δεν πρόκειται να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας.
2. Σε αυτή την πρωτοφανή έλλειψη πολιτικού θάρρους το μόνο που μπορεί να απαντήσει κανείς είναι ότι η Νέα Δημοκρατία θα είχε προσφέρει την ελάχιστη βοήθεια στον τόπο:
-          αν δεν είχε αφήσει έλλειμμα 30 δις ευρώ,
-          αν δεν είχε αφήσει δημόσιο χρέος 300 δις ευρώ,
-          αν δεν είχε αιφνιδιάσει τις αγορές μέσα στο 2009 με τον διπλασιασμό του δανεισμού,
-          αν δεν είχε διαχειριστεί με τέτοια επιπολαιότητα και κουτοπονηριά το κύρος και την αξιοπιστία της χώρας.
3. Η Νέα Δημοκρατία αρνείται να παραδεχτεί ότι με τις πολιτικές της έστειλε ένα τεράστιο λογαριασμό στους πολίτες. Ελπίζουμε τουλάχιστον η νέα της ηγεσία, όταν εκλεγεί, να βρει το πολιτικό θάρρος να ζητήσει από τους πολίτες συγγνώμη για τη ζημιά που η Νέα Δημοκρατία άφησε πίσω της.
4. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μέρα με τη μέρα, ξαναχτίζει αυτό που η Νέα Δημοκρατία κατέστρεψε σε 5,5 χρόνια.  Έχει και βούληση, και σχέδιο, και δύναμη. Είτε θέλει να βοηθήσει η Νέα Δημοκρατία είτε όχι, η Κυβέρνηση θα τα καταφέρει, οι πολίτες θα τα καταφέρουν και η χώρα θα σταθεί ξανά στα πόδια της, θα αφήσει πίσω της τα σημερινά προβλήματα και θα προχωρήσει μπροστά σε μια νέα πορεία ανάπτυξης, ελπίδας και προοπτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά