Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Δάκτυλα

Α, όχι, διαφωνώ. Κάθετα και οριζόντια. Διαβάστε καλύτερα την εικόνα. Της Αφροδίτης. Στο γερμανικό «Focus» εννοώ. Μπορεί από λάθος. Μπορεί από άγνοια σημειολογίας. Έτσι κι αλλιώς εντελώς φιλέλλην ο Γερμανός. Πρώτο, λοιπόν. Το σημείο του υψωμένου δακτύλου ολότελα σεξουαλικό. Λογικό.

Από την Αφροδίτη προέρχεται. Επομένως οργασμικό. Μεταξύ μας τώρα. Το Fuck καθόλου υβριστικό.

Το «δάκτυλο» σύμβολο ερωτικό. Η απόλαυση. Η αναπαραγωγή του είδους. Ανευ αυτού ουδείς εξ ημών και υμών θα υπήρχαμε εδώ. Το δεύτερο σημείο- το κυριότερο- αποτελείται από τη σύνθεση του δακτύλου της Αφροδίτης με τον τίτλο «Βetrugen in der Εuro-Familie». Που πάει να πει: «Απατεώνες στην ευρωπαϊκή οικογένεια». Ωραία. Ποιος το λέει αυτό; Η Αφροδίτη. Από πού προέρχεται η εν λόγω κυρία; Φυσικά από Ελλάδα. Τι λοιπόν λέει η θεά; «Fuck you crooks». Οχι φυσικά τους Ελληνες, αλλά κάποιους μεγαλοσχήμονες ευρωπαίους αρχηγούς. Μπορεί να υπονοεί τη γερμανική Siemens. Μπορεί τον Γκέρχαρντ Σρέντερ, που έχει πάρει σβάρνα όλες τις υψηλές θέσεις για χοντρές μπίζνες ανά την υφήλιο. Μπορεί τον μεγαλομαφιόζο Μπερλουσκόνι. Μπορεί τον Πορτογάλο Μπαρόζο. Η χώρα του οποίου προεξοφλεί από τώρα τα κέρδη της επόμενης χρονιάς. Μπορεί τη γερμανική βιομηχανία όπλων που μοσχοπουλάει υποβρύχια ελαττωματικά. Μπορεί τους βρετανούς βουλευτές που ακόμα και τα τσιγάρα τους τα χρεώνουν στο δημόσιο ταμείο. Μπορεί τους μεγαλοπαράγοντες των Βρυξελλών που τρώνε τον αγλέουρα από τα πορτοφόλια των φτωχών. Μπορεί το γερμανικό Δημόσιο που έχει κάνει γαργάρα πολεμικές αποζημιώσεις 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων χωρίς τους τόκους από το Σαράντα. Διότι είναι βεβαιωμένο. Το μέγεθος μετράει. Μικρή η Ελλάς, μικροί και οι απατεώνες της λιγουριάς. Μεγάλη η Ευρώπη, μεγάλοι και άπιαστοι οι απατεώνες της γερμανικής λαμογιάς. Ενα καρβέλι να αρπάξεις στη φυλακή θα αράξεις. Αν όμως δισεκατομμύρια κατασπαράξεις, τότε σαν αυτοκράτωρ τους μικρούς θα ξεκοιλιάσεις!
Δ. Δανίκας-ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά