Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Στο Α' Νεκροταφείο θα συνεδριάσει η Εξεταστική Επιτροπή της Ν.Δ



Με επίσημο Δελτίο Τύπου, η (νέα) Νέα Δημοκρατία μας ενημερώνει για την κατάθεση πρότασης της Ν.Δ. στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της πορείας των δημοσιονομικών μεγεθών και της ποιότητας των δημοσιονομικών στοιχείων.

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει να ερευνηθεί το χρονικό διάστημα από το 1981 μέχρι σήμερα, ένα αίτημα απόλυτα ρεαλιστικό κι αναγκαίο.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση μάλιστα πρότεινε να καταθέσουν στην αρμόδια Επιτροπή οι κ.κ Ανδρέας Παπανδρέου, Μένιος Κουτσόγιωργς, Γιώργος Γεννηματάς, Χαρίλαος Φλωράκης, Ευάγγελος Αβέρωφη, Γεώργιος Ράλλης, Γρηγόρης Φαράκος, Κωνσταντίνος Καραμανλής αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

Η Εξεταστική Επιτροπή θα συνεδριάζει κάθε Ψυχοσάββατο στο Α' Νεκροταφείο και το πόρισμα θα ανακοινωθεί την Μεγάλη Παρασκευή.

Πρόεδρος της Επιτροπής θα τεθεί ο Μιχάλης Μπεκίρης ο οποίος το 1981 ήταν 10 ετών αλλά από τότε είχε δείξει ότι θα εξελιχθεί σε παιδί-θαύμα της Πολιτικής.
 www.parapolitiki.com

1 σχόλιο:

  1. Φρούδες ελπίδες οτι κάτι νέο θα προκύψει από το κόμμα μας . Από τη μία να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα ( που μας έστειλε ο λαός στην αντιπολίτευση ) , από την άλλη να κάνουμε μια πρόταση της προκοπής και τι είδαμε ; να κάνουμε εξεταστική από το 80!.Γιατί κύριοι για να προκύψει μπλάκ άουτ; Γιατί κύριοι δεν ματώναμε.... τότε που μας το ζητάγανε για να είμαστε σήμερα σε καλύτερη θέση όλοι μας και να έχουμε κάτι να λέμε; χώρια που αν στέλναμε κάποιους δικούς μας στο σπίτι τους πχ τον υπουργό με την offsore (για να πληρώνει λιγότερους φόρους); Τώρα και στην Κυβέρνηση θα είμασταν και θα είμασταν και συνεπείς με την σε μνότητα και ταπεινότητα. Τώρα γίναμε ρόμπες για 5-10 λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά