Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτα σενάρια...

Την παραδοξότητα (επιεικής ο όρος...) ότι η αλλαγή δημάρχου στην Ικαρία εντάσσεται στους σχεδιασμούς για τη συνδιαχείριση στο Αιγαίο (!) εξέφρασε από το βήμα του 21ου συνεδρίου του ΑΚΕΛ η Αλέκα Παπαρήγα. «Εχουμε σοβαρές ενδείξεις ότι από την πλευρά της κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων γίνεται πλύση εγκεφάλου στα νησιά ότι η λεγόμενη συνδιαχείριση θα γεμίσει την περιοχή με χρήμα», ανέφερε η Αλέκα -και, στη συνέχεια είπε το απίστευτο: «Εχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι η σύμπραξη που έγινε στις πρόσφατες τοπικές εκλογές ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, με κοινό υποψήφιο εναντίον του κομμουνιστή υπηρετούσε και έναν τέτοιο σκοπό, της ανοχής στη συνδιαχείριση»! Απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο!
Έθνος

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ! Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ ! ΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ! ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΚΕ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ! ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ! ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ! Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ! ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ....ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά