Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Βρετανία :Παππούς... ετών 29

Ένας 29χρονος Βρετανός πρόκειται να γίνει... παππούς, ο νεότερος στη χώρα, καθώς η 14χρονη κόρη του έμεινε έγκυος από τον έφηβο φίλο της και θα γεννήσει σε περίπου έξι μήνες, αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Daily Mail.

Ο νεαρός μέλλων παππούς, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα προκειμένου να διαφυλαχτεί η ανωνυμία της ανήλικης κόρης του, δήλωσε στην εφημερίδα, ότι έγινε πυρ και μανία όταν πληροφορήθηκε ότι η 14χρονη διανύει την 11η εβδομάδα της κύησης. «Είναι σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται. Μου αρέσει η ιδέα να γίνω ο νεότερος παππούς της Βρετανίας, αλλά ..ταυτόχρονα εξοργίστηκα που έμεινε έγκυος. Πάντως όλοι θα της σταθούμε και θα καλωσορίσουμε το καινούριο μέλος της οικογένειας», είπε.

Ο ίδιος, άλλωστε, ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει ένας έφηβος ένα παιδί αφού έγινε πατέρας το 1996, όταν ήταν και αυτός 14 ετών. Η μητέρα του, που είναι 47 ετών, έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι θα γίνει προγιαγιά.

«Εκείνη ήταν 18 ετών όταν με γέννησε. Σοκαρίστηκε όταν της είπα τα νέα αλλά τώρα είναι χαρούμενη», πρόσθεσε.

Το ακόμη πιο παράξενο στην ιστορία του 29χρονου είναι ότι τόσο η γιαγιά του, όσο και η προγιαγιά του είναι ακόμη εν ζωή. Με τη γέννηση του εγγονού του έξι γενιές της ίδιας οικογένειας θα ζουν κάτω από την ίδια στέγη...

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά