Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση των βάσεων: Γονείς! Μην καταστρέφετε τα παιδιά σας!



Αφού πρώτα συγχαρώ τους δεκάδες χιλιάδες μαθητές που από σήμερα είναι φοιτητές της σχολής που επέλεξαν, θα ήθελα να χαλάσω τη γιορτινή ατμόσφαιρα και να ασχοληθώ με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το παραβάν.
Αγαπητοί γονείς των χιλιάδων φοιτητών που δεν κατάφεραν να μπουν στη σχολή που επιθυμούσαν, σας εφιστώ την προσοχή! Μην αναγκάσετε τα παιδιά σας να σπουδάσουν κάτι που δεν τους αρέσει. Μην τα παγιδεύσετε σε ένα πρόγραμμα σπουδών που δεν τους ταιριάζει! Μην τους λέτε "δεν πειράζει, κοίτα να πάρεις το χαρτί".

Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, αφήστε τα να

ξαναδώσουν. Αν δεν την έχετε, αφήστε τα να βγουν στη ζωή. Θα γίνουν ιδιωτικοί υπάλληλοι, οικοδόμοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες. Δεν χρειάζεται να γίνουν επιστήμονες και σίγουρα δεν χρειάζεται λόγω του ότι θα γίνει επιστήμονας το παιδί των κουμπάρων σας. Δεν είναι ντροπή να πείτε ότι το παιδί σας "δεν πέρασε πουθενά". Ντροπή είναι του επιβάλλετε τα θέλω σας, ντροπή είναι να αποφασίσετε εσείς τι είδους ζωή θα ακολουθήσει.
www.parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά