Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτός ελέγχου ο Απ. Γκλέτσος, έντονη λογομαχία με τον Θ. Χειμάρα. (video)




Στα άκρα έφτασε η λογομαχία που ξέσπασε μετά την τοποθέτηση του Θανάση Χειμάρα, στην σύσκεψη για το ΕΣΠΑ, με τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο.
Αφορμή, η αναφορά του πρώην νομάρχη Φθιώτιδας σε έργα που δρομολογήθηκαν, μεταξύ αυτών και
το λιμάνι Στυλίδας, κάτι που εξόργισε τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει γίνει τίποτα για το θέμα αυτό τα τελευταία χρόνια. Χτυπώντας το χέρι στο έδρανο ο δήμαρχος ζητούσε τις μελέτες που ισχυρίζονταν ο κ. Χειμάρας ότι έχουν γίνει, χρησιμοποιώντας οξείς χαρακτηρισμούς. Ο Θ. Χειμάρας αντεπέδωσε με το δικό του τρόπο. Στα δικαστήρια θα δοθεί συνέχεια μετά την απίστευτη επίθεση του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλετσου στον πρώην νομάρχη Θανάση Χειμάρα. Μετά τις βαρύτατες εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο κ.Γκλέτσος κατά την συνεδρίαση για την διαχείριση του ΕΣΠΑ ο Θανάσης Χειμάρας προχωρά σε μηνυτήρια αναφορά. Ο Περιφερειάρχης αναγκάσθηκε να διακόψει την συνεδρίαση προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
www.lamiastar.gr

15 σχόλια:

  1. Λάθος μεγαλο λάθος ο τίτλος ( εκτός ελέγχου )
    Ο Αποστολακος μου ήταν εντός ελέγχου, είπε τοαυτονοητο αυτο που όλοι μας πιστεύουμε ότι άνθρωποι σαν τον πρώην νομάρχη,πολιτικοί κλπ μας φεραν σε αυτο το χαλι, άρα δεν κατάλαβα όταν λέμε αλήθειες είμαστε εκτός ελέγχου.
    Λοιπόν μάγκες τα ψέμματα τελείωσαν απο δω και πέρα θα έχετε τέτοια αντιμετώπιση.
    Επίσης εσείς τα λαγωνικα του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου ψαξτε λιγάκι και βγάλτε στον αέρα ποιος πρώην νομάρχης έχει πάρει δυο άδειες για εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών 100kw η κάθε μια .
    Τελικά αγορινα μου έχεις δίκιο απόλυτο δίκιο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΚΛΕΤΣΟΥ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.ΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο αποστολακος το επαιξε καλα το εργο αυτη τη φορα...τον δασκαλεψαν τα δεξια θηρια της Λαμιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Ο ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ..ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ ..ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως Νεοδημοκράτης νοιώθω μεγάλη αγανάκτηση γιατί στις εκλογές εδώ στις Ράχες μοιράζαμε μαζί με τα ψηφοδέλτια για τον Χειμάρα και ψηφοδέλτια του Γκλέτσου..
    Μπράβο στο κόμμα όπως πάντα "επιτυχημένες" επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω παντως ως νεοδημοκρατης ενιωσα μεγαλη αγανακτηση και μαυρισα το Χειμαρα στις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΤΟΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΧΕΙΜΑΡΑ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΓΟΥΡΝΑΣ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΣΑΝΕΛ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μια κακη παρασταση απο εναν συνηθως κακο ηθοποιο..αντε παμε για αλλα μεχρι να πεσει η αυλαια.
    αρτος και θεαματα εργο ΜΗΔΕΝ.
    Παντως το καλυτερο το εχει πει ο Αγαπιου: ο Γκλετσος χρηζει ιατρικης παρακολουθησης.ΔΙΑΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΑ ΠΟΥΞΕΡΑΝ ΤΕΛΟΣ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιασαν δουλειά τα παπαγαλάκια του κ.Γκλέτσου.Αντε μηπως και πάρετε κανένα αξιοπρεπή μισθό.
    Λοιπόν κ. Χειμάρα είσαι η σωτηρία της Ανατολικής Φθιώτιδας. Άγαλμα θα σας κάνουμε. Μηνύστε τον θρασύδειλο ηθοποιό είναι βέβαιη η πρωτόδικη τουλάχιστον καταδίκη του και η κα Γερακούδη είναι υποχρεωμένη να τον πάψει από δήμαρχο και αν μείνει η καταδίκη και σε δεύτερο βαθμό τότε εκπίπτει οριστικά του αξιώματος του.Λευτεριά στη Στυλίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ,ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΗΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΞΟ ΚΑΙ ΟΙΚΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΩΝΥΜΕ 11:57
    ΠΟΙΑ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ; ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΒΓΗΚΑΤΕ Κ ΚΛΛΕΓΕΣΤΕ???ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ?ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ Κ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ??Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ??ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΙΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά