Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Αυτό είναι ΠΑΣΟΚ τώρα ; Λίγο σεβασμό ρε κοπρόσκυλα...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ... ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ μέσα σε 24 μήνες ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΝ το ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ στην ΕΛΛΑΔΑ από το 1981 και μετά!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ πλέον στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη, κανένα σεβασμό στον ιδρυτή μας ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Άντε και καλά, εν έτη 2011 για όλα έφταιγε ο Γ.Α.Π. και η `παρέα` του και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε(λες και ο Γ.Α.Π. μόνος του κυβερνούσε τον τόπο δύο χρόνια τώρα), όλα αυτά όμως τα κοπρόσκυλα που μαζέψαμε στο ΠΑΣΟΚ από το 1974 και μετά, που δεν είχαν στο κώλο τους βρακί, και σήμερα ζουν στη χλιδή με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού και τα `πακέτα` της Ε.Ε. θέλουν τώρα να ηγηθούν και της νέας προσπάθειας ;


ΕΛΕΟΣ `καλέ`, μας βλέπουν και μικρά παιδιά!!!


Το μόνο που δεν μας έχουν πει είναι να ηγηθεί της νέας προσπάθειας ο ΑΚΗΣ, παρέα με τον ΤΣΟΥΚΑΤΟ και το ΜΑΝΤΕΛΗ(Χαχαχα... όλα να τα περιμένουμε από δαύτους).


Μήπως όμως έχουμε και καλύτερους ;


ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ...:



-Ο Σκανδαλίδης μας μίλησε για νέο κόμμα(αχαχουχαααααα)

-Ο Σημίτης κάνει `βόλτες` στις προεκλογικές ομιλίες του Φώτη Κουβέλη(καλά, αυτός έχασε την πυξίδα από το 2003!)

-Ο Βενιζέλος το παίζει αδιάφορος για να μην κάνει τα λάθη που έκανε στις εσωκομματικές του 2007(αν και τα `σκάτωσε` με το χαράτσι της ΔΕΗ που ήταν αποκλειστικά και μόνο δική του έμπνευση!)

- Ο ΧΟΝΤΡΟ-Πάγκαλος που έβριζε τον ελληνικό λαό τώρα το παίζει `αρνάκι` και παραδέχεται πως επί πρωθυπουργίας Γ.Α.Π. δεν έγιναν μεταρρυθμίσεις(ρε σαπιοκοιλιά, εσύ δεν είχες την ευθύνη γι αυτό ; γιατί σ` έβαλε ο Γ.Α.Π. αντιπρόεδρο ;)

-Ο Λοβέρδος δεν ξέρει τι θέλει κι αν ο ίδιος του θα είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος(για την ώρα το παίζει... `ΓΚΑΛΗΣ` της ομάδας μπάσκετ της ΒΟΥΛΗΣ!)

-Η Αννούλα τώρα το παίζει αδιάφορη, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες επί πρωθυπουργίας Γ.Α.Π. έκανε `ορχήστρα` με τους Λοβέρδο και Ραγκούση(κι όλα αυτά, την ίδια χρονική στιγμή που συνεχίζουν πολλά σχολεία στη χώρα μας να μην έχουν βιβλία!)

-ΤΕΛΟΣ...  η Βασούλα(το γνωστό πρώην `κορίτσι` του ΜΠΑΤΜΑΝ -βλέπε Μπατατούδη-) νιώθει ηθική ικανοποίηση γιατί κατάφερε και έριξε από την εξουσία το Γ.Α.Π.



Και το μέγα ερώτημα:



ΤΕΛΙΚΑ το πρόβλημα όλων αυτών ήταν ο Γ.Α.Π. ;


ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά ο Γ.Α.Π. τους περισσότερους από δαύτους τους εμπιστεύτηκε και τους έκανε και ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ στην Κυβέρνησή του.


Μόνο που οι συγκεκριμένοι κατηγορούσαν συνέχεια τους `κηπουρούς` του Γ.Α.Π., και την ίδια χρονική στιγμή `χτυπούσαν` το Γ.Α.Π. πισώπλατα ώσπου τα κατάφεραν τελικά και τον έριξαν από την εξουσία!



Λες και ο ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ έκανε μέχρι σήμερα κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε ο Γ.Α.Π. εδώ και δύο χρόνια για να μην οδηγηθούμε στην οριστική χρεοκοπία της χώρας!


ΤΕΛΙΚΑ έχουν μεγάλη πλάκα εκεί στο ΠΑΣΟΚ!!!


Και γιατί έχουν μεγάλη πλάκα ;


Γιατί κάποιοι τέτοιοι τύποι το παίζουν κατόπιν εορτής `αντράκια`, επειδή γνωρίζουν εκ προοιμίου ότι απευθύνονται σε χαϊβάνια!



Μόνο που τα χαϊβάνια ξύπνησαν, και κατάλαβαν πολλά, και στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές θα δώσουν την απάντησή τους.


Λίγο σεβασμό ρε κοπρόσκυλα...



Λίγο σεβασμό...
 http://xanthi-blogs.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά