Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Συναγωνισμός Μαυρογιαλούρων !


Κοιτάξτε έναν – έναν τους «Μαυρογιαλούρους» της Δεξιάς να διαγωνίζονται, γελοιωδώς, στο ποιος θα κάνει τη πιο θεαματική κωλοτούμπα και ποιος θα πει τη μεγαλύτερη μπαρούφα.

Ο Καρατζαφέρης, από υποστήριγμα της κυβέρνησης Παπαδήμου, έγινε λάβρος …αντιμνημονιακός και αμολάει αντιστασιακές κορώνες. ΄Εφτασε να κάνει, ακόμα και τον αντιΝαζί ! Η δημοσκοπική αποτύπωση των ποσοστών του, που προδικάζει τον αποκλεισμό του από τη Βουλή, έχει προκαλέσει πανικό κι έχει χτυπήσει μπιέλα !
Από την άλλη ο Σαμαράς κινείται σε μια παράλληλη πορεία και έχοντας, επί πλέον, την ψευδαίσθηση του νικητή και της ανάληψης της εξουσίας, μετά τις κωλοτούμπες του, προσπαθεί να ισορροπήσει εκτοξεύοντας υποσχέσεις, για …παροχές και βελτιώσεις ! Του ταιριάζει, απόλυτα το κλασικό, «που πας ρε Καραντώνη :…».
Ο ίδιος γνωρίζει, πολύ καλά, πως η οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση, έχει δεδομένο το πλάνο της πολιτικής της, άλλωστε τόχει υπογράψει, όπως έχει δεσμευθεί με …περήφανη Επιστολή, πως θα εφαρμόσει τα μνημόνια απαρασάλευτα. Προς τι, λοιπόν, τα τσινίσματα, τα κορδώματα και τα ταξίματα ;

Δεν είναι, δυστυχώς, μόνο το γεγονός, πως, κι αυτός, νοιώθει βαρύ το μενού των δημοσκοπήσεων, που μετατρέπουν σε όνειρο θερινής νυκτός, τη στρατηγική της αυτοδυναμίας, είναι η επιμονή του, (στα πλαίσια της παραδοσιακής νοοτροπίας) να θεωρεί και ν΄ αντιμετωπίζει τον ελληνικό λαό, ως χαχόλο και αντικείμενο παραμυθιάσματος.
Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, οι ένοικοι της περιβόητης «γαλάζιας πολυκατοικίας» διαβαίνουν την προεκλογική περίοδο, σε κατάσταση απελπισίας, κάνοντας και λέγοντας κάθε τι, που θα του οδηγήσει στην αποτυχία !... 
 http://logoplokies.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά