Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Νεοδημοκράτες κατά Βορίδη

Η απήχηση του κ. Μ. Βορίδη στον κόσμο της Δεξιάς, στη σιωπηλή και πολυπληθή ομάδα των «πολύ Δεξιών» είναι τόσο… «φυσική» που πολλοί στη Νέα Δημοκρατία έχουν αρχίσει να φοβούνται τον… alien υπουργό που ήλθε στην παράταξη από την εξωτική χώρα της ακροδεξιάς. Μου λένε ότι η υπόθεση με τις προσλήψεις ήταν μόνο η αφορμή για να εξαπολύσουν επιθέσεις εναντίον του όσοι θα ήθελαν να τον «κοντύνουν» και αυτό δεν πρέπει να θεωρείται παρά μόνο η αρχή μιας κόντρας με τους «ιδιοκτήτες» του κόμματος που θα εξελιχθεί και μετεκλογικά. Τόσο οι σαμαρικοί, όσο και οι καραμανλικοί τον βλέπουν με μισό μάτι γιατί
τόσο οι μεν, όσο και οι δε δεν θέλουν παρεμβολές στα σχέδιά τους για τον μελλοντικό έλεγχο του κόμματος μετά το σίγουρο «σοκ των εκλογών». Πώς αντιδρά ο υπουργός; Με τη χαρακτηριστική «ειρωνική αδιαφορία» που τον διακρίνει αφού εκτιμά ότι οι καταγγελίες ότι κάνει ρουσφέτια μάλλον τον ενισχύουν την ίδια ώρα που τα πρώτα μηνύματα από το υπόλοιπο Αττικής δείχνουν ότι θα σαρώσει με το «καλημέρα». 
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά