Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Στις εκλογές δεν εκτονώνεσαι ,ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ..

Έναν δημοσιογράφο ή πολιτικό ν ακούσω ακόμη να εξηγεί την αναγκαιότητα των εκλογών έτσι ώστε να «εκτονωθεί ο λαός» και θα το βάλω στον κρόταφο . Αν η χρησιμότητα των εκλογών ,της κορυφαίας δηλαδή διαδικασίας της δημοκρατίας , ήταν να εκτονωθεί ο λαός θα στήναμε πανηγύρι στην πλατεία με μεζέδες και ζωντανή ορχήστρα να χορέψει και έναν τσάμικο να ξεδώσει ,θα μας ερχόταν και φθηνότερα αν μη τι άλλο.
Στις εκλογές ο λαός καλείται να επιλέξει ποιος θ αποφασίζει αύριο για το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του ,είναι μια πράξη υψίστης ευθύνης και μόνο ως τέτοια οφείλει να αντιμετωπίζεται από όλους . Κάντε μας τη χάρη λοιπόν ....
 http://epikairo.gr

3 σχόλια:

  1. Άλλοι αποφασίζουν το μέλλον των παιδιών μας και χωρίς εκλογές... Σ΄αυτές τις εκλογές ο λαός ας τους κάνει μια φορά πλακά! Ας τους δείξει ότι παρ΄όλη την "κρίση" και οικονομική εξαθλίωση, ο Ελληνικός λαός έχει χιούμορ...Θα τρίβουν τα μάτια τους!!!!
    Σ΄αυτές τις εκλογές το μόνο που μπορείς να επιλέξεις είναι την ΕΚΤΟΝΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΙΕΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ! ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩς ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά