Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Χτύπημα στις Βρυξέλλες

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διεθνής καριέρα για τον πρόεδρο Αλέξη! Μετά τις άοκνες, στα όρια του ηρωισμού, προσπάθειες της αγωνίστριας Ρένας (Δούρου), υπεύθυνης για την ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική του κόμματος, το αριστερό αγόρι επέφερε ήδη το πρώτο μεγάλο ρήγμα στο μαύρο μέτωπο των Βρυξελλών που του ρίχνει συνεχώς «πόρτα»: το απόγευμα γίνεται δεκτός από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και μιάμιση ώρα αργότερα θα προβεί σε βαρυσήμαντες δηλώσεις, φυσικά σε... άπταιστα ελληνικά.
ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩ εντελώς το γεγονός ότι ο Μάρτιν Σουλτς είναι σοσιαλδημοκράτης και προσωπικός φίλος του Γιώργου, για να επισημάνω ότι  ο πρόεδρος Αλέξης θα μετακινηθεί στη «φωλιά του κούκου», στο Βερολίνο, όπου θα συναντήσει και πάλι κάτι κολλητούς από το κόμμα Die Linke, επειδή προφανώς είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ανέβει τα σκαλιά της Καγκελαρίας.
ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ «τριπάκι» θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Σάββατο στο Αμβούργο με ομιλία σε συνέδριο της εφημερίδας «Die Zeit» υπό τον αμφίσημο τίτλο «Θα μπορούσε το (η) Ευρώ(πη) να επιβιώσει χωρίς την Ελλάδα;». Τους βγάζω το καπέλο. Εδώ δεν έχουν καταφέρει να δώσουν απάντηση επί του ερωτήματος άλλοι κι άλλοι, τον Αλέξη κάλεσαν να τους λύσει την απορία;
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά