Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σοκ! «Έσβησαν» τα πλευρά από ανορεξικό σουπερμόντελ

Το όνομά της είναι Κάρλι Κλος (Karlie Kloss) και είναι το νέο υπερ-μοντέλο στην Αμερική. Η 20χρονη πανύψηλη, γαλανομάτα, από το Σικάγο είναι το αγαπημένο πουλέν της Vogue και οι λόγοι είναι παραπάνω από προφανείς. Είναι καυτή, καλλίγραμμη, και δεν χρειάζεται πολλά ρούχα επάνω της για να απογειώσει μια φωτογράφηση μόδας. Το δυνατό της σημείο είναι τα μακριά αδύνατα πόδια της. Από πολλούς θεωρείται άξια "αντικαταστάτρια" της βετεράνου Ελ Μακφέρσον (Elle Macpherson), από την οποία υπεξαίρεσε άθελά της τον τίτλο «Το Κορμί».
Η φωτογράφησή της στο ιαπωνικό περιοδικό Numéro για το μήνα Οκτώβριο θα συζητηθεί, αφού η εικόνα της Κάρλι έχει περάσει από photoshop, προκειμένου να αφαιρεθούν...
τα πλευρά της! Η στάση του σώματος του μοντέλου είναι τέτοια ώστε μοιάζει πραγματικά αποστεωμένη. Η αρχική λήψη που κυκλοφόρησε από τον φωτογράφο Γκρεγκ Κέιντελ (Greg Kadel) δείχνει την πραγματική Κάρλι και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι το μοντέλο πάσχει από νευρική ανορεξία. Η Κάρλι, που έχει φωτογραφηθεί ολόγυμνη για την ιταλική Vogue, ισχυρίζεται δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το φαγητό και ότι το σώμα της είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων μπαλέτου, το οποίο εγκατέλειψε λόγω του ύψους της.
Δες την Κάρλι στην ιταλική Vogue 
 http://www.e-go.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά