Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αύριο το ντέρμπι ανόδου



Αγαπητοί φίλοι, αύριο η ομάδα μας αγωνίζεται σε ένα ντέρμπι που χαρακτηρίζεται ως το ντέρμπι της χρονιάς. Η ομάδα μας χρειάζεται την παρουσία όλων μας στο γήπεδο και την δυνατή φωνή μας να την εμψυχώνει. Για λόγους ασφάλειας και μετά τα επεισόδια που όλοι γίναμε μάρτυρες  στους αγώνες τις Λοκρίδας οι φίλαθλοι της Μαλεσίνας θα τοποθετηθούν στην απέναντι πλευρά από τις κερκίδες του γηπέδου μας. Θέλω έτσι να διασφαλίσω πως τόσο η άφιξη και αναχώρηση τους, όπως και καθολη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν θα γίνει το παραμικρό. Σε αυτό ζητώ από όλους σας την βοήθεια σας. Οι οπαδοί της Μαλεσίνας δεν είναι αντίπαλοι μας, δεν είναι εχθροί μας και αν μη τι άλλο πρέπει να τους
ανταποδώσουμε την πολύ καλή φιλοξενία τους στο πρώτο γύρο. Δεν έχουμε κανένα λόγο να προκαλέσουμε κανέναν ή να απαντήσουμε σε τυχόν προκλήσεις είτε από φιλάθλους είτε από ποδοσφαιριστές. Η ομάδας μας θα κερδίσει γιατί είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς και είμαι σίγουρος πως η επιτροπή διαιτησίας και ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Κουτρουμάνος θα φροντίσουν όπως πάντα για την σωστή διεξαγωγή του παιχνιδιού.  Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω πως οποιοσδήποτε φίλαθλος πετάξει έστω και το καπάκι από μπουκάλι ή το παραμικρό αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο θα απομακρύνεται αμέσως από το γήπεδο και θα έχει τις συνέπειες του νόμου. Ακούγεται αυστηρό αλλά πρέπει να προστατέψουμε ΟΛΟΙ μαζί την ομάδα μας. Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε αύριο μια ποδοσφαιρική γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας!


Παρασκευή 29 Μαρ.2013


Σας ευχαριστώ
Πανουργιάς Πανουργιάς

6 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΤΕ!!!!
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στυλιδαρα γερά πρωτάθλημα ξανά.Όλοι γήπεδο αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΆΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΈΡΑ.ΠΆΜΕ ΜΕΧΡΙ Κ Γ ΕΘΝΙΚΉ.ΌΛΟΙ ΓΉΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΤΥΛΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΟΙ ΡΑΧΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά