Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τρανσέξουαλ και ...ψεκασμένοι

Σκουρλέτης(ΣΥΡΙΖΑ) :"Όταν υπάρχουν μεταλλαγμένοι αριστεροί, τρανσέξουαλ αριστεροί όπως η ΔΗΜΑΡ..."
Παπαδόπουλος (ΔΗΜΑΡ)"Ψεκασμένοι αριστεροί, πάντως, δεν είμαστε, αριστεροί που να σπρώχνουν τη χώρα στον γκρεμό...".
"Κάντε εσείς κυβέρνηση με τον Καμμένο"...


Η "αριστερή" εκφορά του πολιτικού λόγου σε όλο της το μεγαλείο.
Ντροπή ! 

2 σχόλια:

  1. Η γελειότητα της αριστεροφροσύνης συνεχίζεται. Ιδιαίτερα ο Σκουρλέτης δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος ότι είναι "αριστερός". Αποπνέει μόνο σύντήρηση ενώ όταν πάει να μιλήσει λίγο πιο προοδευτικά απλά πνίγεται στις ίδιες του τις αντιφάσεις. Όμως πιο ανησυχητικό (και αρκετά αποκρουστικό) θέαμα είναι ότι στην Ελλάδα (και μόνο στην Ελλάδα) η 'αριστερά' είναι βαθύτατα ομοφοβική. Ταυτόχρονα έχει ξεφύγει από κάθε ανθρωπιστικό πλαίσιο. Τη μία βρίζει τον "ανάπηρο καροτσάκια", την άλλη θεωρεί ότι οι τρανσέξουαλ δεν είναι πραγματικοί άνθρωποι. Σϋντομα τι θα κάνει δηλαδή? Θα στέλνει σε στρατόπεδα όσυς διαφωνούν μαζί του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αλέξης σε δήλωσή του ζήτησε ΣΉΜΕΡΑ ΄΄Να στηριχθούν οι απόστρατοι΄΄ . Κάθε φορά που ο Μαυρογιαλούρος βρίσκεται σε ομάδες διαμαρτυρόμενων ζητάει τα ίδια ( δώστε και σ΄αυτούς, δώστε και στους άλλους κλπ ). Σε τι διαφέρεις εσύ Αλέξη από άλλους του παρελθόντος; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΔΕΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ Ευρωπαίους κλπ τάζεις λαγούς με πετραχείλια λες και είσαι ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ. Σύνελθε Αλέξη και εσύ, αλλά και οι άλλοι εκολαπτόμενοι, για να αρχίσουμε να ελπίζουμε οτι κάτι μπορεί ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Ε Λ Ε Ο Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά