Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Μούγκας»

Οργισμένος όμως εμφανίζεται και ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ με τη Χρυσή Αυγή, μετά τη νέα τηλεοπτική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο αποκαλούμενος «αρχηγός» της κ. Ν. Μιχαλολιάκος. Και να σκεφτείτε ότι εδώ και χρόνια Μητρόπολη Πειραιώς και Χρυσή Αυγή συνέπλεαν σε διάφορα εθνικοπατριωτικά αλλά και θρησκευτικά θέματα. Αυτή τη φορά ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγόρησε τον μητροπολίτη ότι είναι... «μούγκας». Και τούτο επειδή (άκουσον- άκουσον!) δεν είπε λέξη για τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο που παρέστη στην ενθρόνιση του Πάπα Φραγκίσκου. Και επειδή ο μητροπολίτης δεν
είπε τίποτε γι' αυτό, πρόσθεσε ότι (άκουσον-άκουσον πάλι!) «η πράξη του είναι ανίερη». Ο κ. Μιχαλολιάκος, αφού... «έφτυσε» το σύστημα επειδή δεν τον καλεί στα ΜΜΕ, είπε ότι «δεν είμαστε θρησκευτικό κόμμα», νομίζοντας ότι έτσι θα τελειώσει την υπόθεση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς.
ΒΗΜΑδότης

4 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ! ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ 2% ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! ΧΘΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ "ΚΟΝΤΡΕΣ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ;

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΧΟΥΝΤΑ;....ΣΙΓΑ!...ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

    ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΑ 100 ΔΙΣ (ΑΠΟ ΚΛΕΨΙΕΣ-ΜΙΖΕΣ-ΛΑΔΩΜΑΤΑ-ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (400 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) .ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ''.
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 2:50 ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ". ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ; Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ; Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ; Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ; ΠΡΙΝ Ο ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ; ΠΡΙΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ; ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ! ΟΣΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ !!! Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΧΟΥΝΤΙΚΕ ! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΤΟ ΚΑΛΑ ΧΑΜΠΑΡΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά