Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία του Πρώτου Θέματος

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα προκαλώντας υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας.
Η ίδια εφημερίδα περιγράφει το γεγονός ως εξής:
Επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία του Πρώτου Θέματος από τουλάχιστον 15 κουκουλοφόρους λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και κουτιά από μπογιές. Έσπασαν...


...τζαμαρίες του κτιρίου και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στους γύρω δρόμους τα οποία ανήκαν σε γείτονες.

Τις τελευταίες μέρες, το Πρώτο Θέμα απασχόλησε την επικαιρότητα για την επιλογή του να δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα με το σλόγκαν «δεν ξεχνώ τον φασισμό», παρά το ότι τους προηγούμενους μήνες οι σελίδες του είχαν αποδειχθεί φιλόξενες για τη Χρυσή Αυγή.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη ενέργεια είναι απόλυτα καταδικαστέα και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή σε μια σύγχρονη δημοκρατική χώρα. 

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά