Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Με ύφος προδομένου εραστή

Αν κάνω μια αναφορά στα χθεσινά γεγονότα της Βουλής, θα την κάνω κατ' εξαίρεσιν και μόνο επειδή αφορά τον πρόεδρο Πάνο, ο οποίος για άλλη μία φορά χτύπησε ευαίσθητες χορδές μέσα μου. Ηταν όταν ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά Γιάννη Στουρνάρα, παρότι οι συριζαίοι όπως και ο φίλος Αλέξης (φίλο τον αποκαλεί, όπου σταθεί και όπου βρεθεί) δεν έκαναν το ίδιο, όταν εκείνος και το κόμμα «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες» του οποίου άρχει είχαν την πρόθεση να καταθέσουν πρόταση μομφής για το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο.
«Θέλω», είπε με ύφος προδομένου εραστή ο πρόεδρος Πάνος, «να πω προς την αξιωματική αντιπολίτευση ότι, όταν εμείς πριν από έναν χρόνο κάναμε το ίδιο αίτημα τότε που κουρεύτηκαν τα ομόλογα της Κύπρου, δεν έγινε δεκτό το αίτημά μας». 
Ετσι είναι οι αριστεροί ρε Πάνο, μην το παίρνεις κατάκαρδα. Δεν μπορείς ποτέ να τους έχεις εμπιστοσύνη. Τα καλά και συμφέροντα, και μόνο για την πάρτη τους...
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά