Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Αυθόρμητα ήταν όλα ;

Ρε παιδιά λέτε να το ήξερε ο Τσίπρας ότι δεν έχει νόημα να καταθέσει μομφή λόγω του ότι δεν έχει παρέλθει εξάμηνο από την προηγούμενη;
Λέτε να το είχε σκηνοθετήσει το να πετάξει τη μπαρουφομομφή ώστε μετά την απόρριψή της να μπορεί να παίξει τη δεύτερη πράξη με την ηρωική έξοδο από τη Βουλή με τη σηκωμένη γροθιά;
Λέτε να είχε ετοιμάσει και το λόγο που θα

έλεγε αυθόρμητα στους συγκεντρωμένους συντεχνίτες (τρεις κι ο κούκος);
Απαπαπα, καλέ δεν ντρέπεστε να υποθέτετε τέτοια πράγματα βρε κακοπροαίρετοι! Αυθόρμητα ήταν όλα! Έτσι κανονίστηκαν όλα όπως-όπως, εκείνη τη στιγμή!
-Σf-παρατηρητήριο

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ! ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΟ ; ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΩΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ 200 ΑΤΟΜΑ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 27% ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12000 ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ !! ΤΟ 27% ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙΣ ! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ! ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ Η ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ! ΤΟΤΕ ΤΟ 27% ΠΟΥ Σ' ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ! ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ! ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ !! Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά