Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πίσω στο ΠΑΣΟΚ και ο Αηδόνης που είχε φύγει με επιστολή-κόλαφο κατά του Βενιζέλου λόγω της λίστας Λαγκάρντ


Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο, στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να επιστρέψει και ο Χρήστος Αηδόνης, ο οποίος είχε αποχώρησει τον Ιανουάριο του 2013 με μια επιστολή-κόλαφο κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Με αφορμή την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο κ. Αηδόνης, εκτός των άλλων, τόνιζε:
(...)Έχω  δηλώσει  στο πρόσφατο παρελθόν και σίγουρα πριν από την εμφάνιση των  στοιχείων σχετικά με την διαφαινόμενη απάλειψη ονομάτων απο την λίστα «Λαγκάρντ», πως η πολιτική διαχείριση αυτής της υπόθεσης από τους υπουργούς  οικονομικών συνέβαλε στην ηθική εκτέλεση του ΠΑΣΟΚ.

(...)

Δεν δέχομαι πως το ΠΑΣΟΚ και η τρικομματική κυβέρνηση μπορούν  να λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας για την μη εξέταση ευθυνών των πολιτικών  προσώπων που διαχειρίστηκαν την λίστα, όπως αυτές υπαγορεύονται από τα γεγονότα. Η προσπάθεια αποποίησης των πολιτικών ευθυνών απο την σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μου προκαλεί θλίψη και απογοήτευση.

(...)

Δεν επιθυμώ να συμμετέχω, σε κανένα μηχανισμό που πλέον δεν παράγει πολιτικές ανακούφισης του λαού, αλλά λειτουργεί με γνώμονα τα αρχηγικά συμφέροντα επιβίωσης. Δεν επιθυμώ να συμμετέχω, σε κανέναν μηχανισμό πολιτικού κανιβαλισμού.

Εξ´ άλλου η σκιά της μη αξιοποίησης της λίστας «Λαγκάρντ» θα βαραίνει πάντα, όσους  είχαν την ευθύνη της διαχείρισης. Πιστεύω και θα στηρίζω τη σταθερότητα της τρικομματικής κυβέρνησης, ως της πλέον κατάλληλης πολιτικής συνταγής για την πατρίδα μας, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Συνεπής και σοβαρός πολιτικός. Έχει πολλά να προσφέρει στον...προοδευτικό πόλο μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
parapolitiki.com

2 σχόλια:

  1. ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ...ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ... !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να χαθείτε να χαθείτε καιροσκόποι! Πολιτικές αθλιότητες που δεν έχει γνωρίσει απ οτην εποχή του Οθωνα ο ελληνικός λαός. Γλύφτες και σφογκοκωλάριοι της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά