Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

To Ποτάμι απαντάει στον Παπαδημούλη

«Ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα έπρεπε να θλίβεται, αν όχι να ντρέπεται, για τον θαυμασμό του αρχηγού του στους Χαϊκάλη - Καμμένο. Κάποιοι θα πρέπει να κοιτάζονται προσεκτικά στον καθρέφτη πριν μιλήσουν».

1 σχόλιο:

  1. Απαγοητευμένο το Ποτάμι, που δεν βρήκε νέο τρικ ο Σαμαράς για να εμφανιστούν νέοι αποστάτες για τους 180
    Απαγοητευμένο παρουσιάζεται το Ποτάμι, του Σταύρου Θεοδωράκη, γιατί ο Σαμαράς δεν πήρε νέα πρωτοβουλία, ώστε να αρθεί το αδιέξοδο. Και τι εννοεί λέγοντας "αδιέξοδο";;... Μα βέβαια την ΜΗ εκλογή του Σταύρου Δήμα! Η ανακοίνωση του αναφέρει:

    "Οι πολίτες περίμεναν να ακούσουν από τον πρωθυπουργό της χώρας ότι αναλαμβάνει κάποια νέα πρωτοβουλία για την άρση του αδιεξόδου. Δυστυχώς ο κ. Σαμαράς εμφανίσθηκε σε ρόλο αντιπολίτευσης στη σημερινή αντιπολίτευση» αναφέρει το Ποτάμι σε σχόλιο για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη ΝΕΡΙΤ.
    «'Αλλος ένας λόγος» προσθέτει σχετική ανακοίνωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη«για να τελειώνουμε με ένα φθαρμένο σύστημα, εγκλωβισμένο στα αδιέξοδά του και να ενισχύσουν οι πολίτες τις δυνάμεις που θέλουν να τα αλλάξουν όλα, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την πατρίδα. Το Ποτάμι είναι η ελπίδα για μια άλλη Ελλάδα για αυτό βαθαίνει και πλαταίνει κάθε μέρα και περισσότερο».
    Δεν ξέρουμε ποιους πολίτες εννοεί ο Ποταμίσιος, αλλα σίγουρα οχι τους άνεργους, τους χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους και νεολαίους της χώρας που θέλουν ΤΩΡΑ ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά