Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Μέχρι και ο Λεβέντης είναι πιο σοβαρός από την σημερινή κυβέρνηση

Γράφει η σημερινή Εφημερίδα των Συντακτών, υιοθετώντας την θεωρία του ΣΥΡΙΖΑ περί (φανταστικών) εξωτερικών εχθρών και το τερματίζει: "μιντιακό σύστημα, με καλολαδωμένα γρανάζια που μεταφέρουν άμεσα τις πληροφορίες και τις μοιράζουν σχεδόν αυτόματα σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου, έχει στηθεί στις Βρυξέλλες...Πρωταγωνιστές-πληροφοριοδότες είναι υπάλληλοι της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας, ακόμη και ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και αποδέκτες κυρίως κορυφαία διεθνή μέσα. Ο μηχανισμός λειτούργησε «άψογα» στην επιχείρηση κατά Βαρουφάκη". Θλιβερές θεωρίες συνωμοσίας με σκοπό να γεμίσουν με μίσος τον κόσμο και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, που, τελικά, μόνο γέλιο σκορπίζουν. Εφημερίδες που
χάνουν κάθε αξιοπιστία στο βωμό της στήριξης μίας κυβέρνησης που βλέπει φαντάσματα και προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες πολίτες ότι μας κυνηγούν υπόγεια αόρατα συστήματα!  Ο δε τσάρος της οικονομίας, ο οποίος πριν 1 μήνα πήγε στη σύνοδο των συναδέλφων του ΥπΟικ με σηκωμένο το γιακά, τους μάλωσε ότι μας έδωσαν παραπάνω χρήματα από όσα χρειαζόμαστε και γύρισε πίσω ακόμη και τα 7,2 δις, ζητώντας μόνο μετονομασίες της τρόικα και του μνημονίου για να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, χθες παρουσίασε τον εαυτό του με τον Ρούσβελτ (Βαρουφάκης όπως... Ρούσβελτ: «Τους ενώνει το μίσος τους για μένα»). Πράγματι, ίσως τον ζηλεύουν όλοι οι οικονομολόγοι του κόσμου για τις γνώσεις του και αυτός είναι ο λόγος που τον έχουν περιθωριοποιήσει, όχι το σηκωμένο δάχτυλο και τα μαθήματα δημοκρατίας που τους έκανε πριν λίγο καιρό.Λυπάμαι γι᾽ αυτό που θα γράψω αλλά βλέποντας το βίντεο του Λεβέντη, αποδεικνύεται μακράν πιο σοβαρός από την σημερινή συγκυβέρνηση. 
epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά